wojtas-audi Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Ponownie wywalilo mi ECON, podlaczylem vaga, troche bledow, jakies niby zwarcie, najgorsze jest to ze wiatrak od klimy wogole nie chodzi, calkiem jest do d*py ?? Ma troche luzy, ale dzialac wogole nie dziala, co zrobic ?
Motor Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Wymieniaj go szybko jezeli Vag go nie może zainicjować ,sprawdź teraz czy prąd dochodzi do went. i tam się gubi dla pewności i na krótko podł we wtyczce..Na ECON went. nie bedzie działał.Podejżewam ,że automatycznie wyłacza Ci klime bo sie rozgrzewa chłodnica do za wyskiej temp. Ja kupiłem od tego gościa super cena działa http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=6517977.
piotrpan Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Proponuje sprawdzic czy dochodzi prad, jeżeli tak to wyjać wiatrak i sprawdzic szczotki [ja to mialem] Zwykły elektryk ci to zrobi ok. 50 zeta
wojtas-audi Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Opublikowano 19 Lipca 2007 Wymienilem wentylator, stary byl po prostu straszny Kupilem nowy, sprawdzilem na krotko - zapierdziela jak glupi, podlaczylem do auta, zapalilem, wlaczylem klime, dalej nie chula, co jest odpowiedzialne za dzialanie wentylatora, jakis bezpiecznik jest ?
Rekomendowane odpowiedzi