Marcelloo22 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Witam! Jak zdemontować hak holowniczy w B5 ?? Chodzi mi o sama końcówkę. Znalazłem jakieś pokrętło z dwoma kolorami: zielonym i czerwonym. Przekręcanie go nic nie pomaga. Co zrobić by go wypiąć bo szpeci mi wóz Pozdrawiam, Marcelloo
kalik Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Jeżeli to hak Westfalia to potrzebny będzie kluczyk. Poszukaj, troszkę było na ten temat. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t59084.0.html;highlight=hak
dizell Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Tak jak kolega wyżej napisał, potrzebny jest kluczyk ale z racji tego, że ten zamek nie jest raczej często używany może zaśniedzieć. Tak było u mnie i mimo posiadania kluczyka musiałem skorzystać z usługi gościa awaryjnie otwierającego zamki. Po 5 min hak był odpięty
Marcelloo22 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Znalazłem kluczyki, hak jest westfalia. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć zamka Gdzie on się znajduje??
kalik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zamek jest w pokrętle. Pewnie jest na nim zaślepka, którą trzeba otworzyć.
Rekomendowane odpowiedzi