Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pokrywa pod silnik 2.5 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polamala mi sie pokrywa pod silnik. I nie wiem teraz czy wszystkie sa takie same. Ja mam A4 B5 2.5 TDI QUATTRO i nie wiem czy od innych B5 bedzie pasowala. Ja mialem z taka wygluszka z materialu. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Wszystkie B5 mają taką samą osłonę pod silnikiem. Ciężko będzie dostać jakąś nie ori z materiałem, nie wiem jak dostępne są używki.

Opublikowano

Wszystkie B5 mają taką samą osłonę pod silnikiem. Ciężko będzie dostać jakąś nie ori z materiałem, nie wiem jak dostępne są używki.

Robią w Danii też z materiałem , ale do mojego nie pasowała :) A kosztowała 200zł , więc lepiej podjechać do ASO i się dowiedzieć. malcolm25 jakbyś nie miał takiej możliwości daj znać to spróbuje Ci załatwić jeśli chcesz nową ori :th:

Opublikowano
  • Autor

Bylem pytac w serwisie to krzykneli mi ponad 550zl. Znalazlem kilka orginalnych uzywek w necie za okolo 100zl ale nie wiedzialem czy wszystkie sa takie same, czy moze do benzyny i diesla byly inne, albo do V6 tez inne. Ale skoro sa takie same to spoko. I wszystkie ori byly z materialem???[br]Dopisany: 20 Lipiec 2007, 11:46 _________________________________________________Bylem dzisiaj u jednego goscia po podloge od B5 2.6 V6 benzyna i okazalo ze chociaz byla orginalna nie miala wygluszki a moja miala. Cos mi sie wydaje ze chyba diesle mialy wygluszke a benzyna nie. Co wy na to?

Opublikowano

na allegro są za ok 150 ori, od passata też pasują i są z wygłuszeniem

Opublikowano

Ten czlowiek ma oryginalne uzywane oslony silnikow do roznych samochodow. Pol roku temu kupowalem ori do Golfa IV i byla w idealnym stanie.

http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6274405

Opublikowano
  • Autor

A napewno od Passata B5 jest taka sama???

Opublikowano

Zadzwon do tego czlowieka od oslon silnikow, zapytaj. Bardzo sympatyczny gosc. Tel.: 501 178 001

Opublikowano

A napewno od Passata B5 jest taka sama???

Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.