Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie lusterka z kierunkami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co nie powiem ci dokladnie ale jak patrzalem na obudowe od lusterka z a6 to byly takie same (ksztalt ) wiec wydaje mi sie ze tak, ale moze lepiej niech sie wypowie ten kto to ma .

Opublikowano

Jak nie z A4 B8 mogą być z A6 tylko prosze o pewne info i instrukcje co potrzeba i co zrobić :notworthy:

Opublikowano

Jak nie z A4 B8 mogą być z A6 tylko prosze o pewne info i instrukcje co potrzeba i co zrobić :notworthy:

bede to jakos w tym miesiacu ogarnial napewno napisze co i jak

napewno bo sprawdzalem dolny plastik obudowy jest taki jak w a6 bo dolne plastiki juz mam z led-ami teraz tylko gorna obudowa z kieronkami, moze mi sie uda podjechac na wekeend do kolesia bp bede w polsce ktory sprzedaje to wiec sprobuje to ogarnac.

Opublikowano

Ok czekam wielkie dzieki :notworthy:

Opublikowano

a wiec lusterka sa takie same.wczoraj dostalem fotochromy z a6 i wszystko pasuje.

wiec trzeba teraz tylko obudowu kupic od a6 po lift od chyba 2008 z kieronkiem przekladasz obudowe i podlaczenie kieronkow.

kolego nastapil blad tzn mnie poinformowano zle . A wiec kupujac obudowe z kieronkiem ona pasuje ale ma troche inny ksztalt musisz odrazu dokupic lusterko, no i jeszcze jeden problem z przeciagnieciem kabelka bede to ogarnial na wekend to napisze jak mi poszlo.

co do ksztaltu to znowu mi napisali ze jest taki sam powiem ci ze dopiero napisze jak kupie i przetestuje to napisze bo robie sam z siebie glupka .

Edytowane przez moglaj80

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak tam? Pasowałeś już może? :eusathink:

Opublikowano

kupilem obudowy czekaja na mnie w polsce, bede w przyszlym tygodniu wiec bede ogarnial, jezeli wszystko bedzie ok porobie zdiecia dam na pewno znac co i jak .

Opublikowano

OK! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam kolege mam obudowy 8T0 857 527A podobno to z S5 do 2009 ale po pierwszych przymiarkach obudowa wogule nie pasuje, tam doczytalem ze trzeba jeszcze stelaz przerabiac,wiec mosze cale lusterka kupic i zobaczyc.

Opublikowano

Tzn. podstawa z C6 i góra z B8 pasują?, bo wcześniej miałeś robić tą wersję?, a piszesz o S5 i teraz się pogubiłem :(

Opublikowano

a6 c6 po lift , a4 b8, a5 badz s5 to wszystko to samo (takie same obudowy) wiec stelarz tez taki sam.

Opublikowano

No to pięknie! :)

A jak z podłączeniem. Udało się Tobie ogarnąć?

Mam na PW! Dzięki!

Edytowane przez beny2303

Opublikowano

Wrzuć tutaj. Chętnie rzucę na to okiem

Opublikowano

Ja też !! :naughty:

Opublikowano

chlopaki jestem w trakcie podlanczania, rezania. lusterka juz dzisiaj zamowilem jak bede za trzy tygodnie to ogarne to do konca i zrobie zdiecia

mam tylko zdiecia jak nie pasuje obudowa z s5 ze stelarzem lusterka ,kable mosialem dwa pociagnac poscilem tak jak orginalna wiazka troche twartsze zeby mozna bylo to przepchac

jutro jestem w pl(specjalnie jade po lusterka) takze do tygodnia bedzie wszystko udokumentowane co i jak :hi:

a sciagal juz ktos te zabespieczenie z ta sprezyna od ramienia stelaza) lusterka i zakladal?

Edytowane przez moglaj80

Opublikowano

Dobra robota dudas307 :hi:

Przyda się dla potomnych!!! :)

Opublikowano

ja w sobote jak pogoda pozwoli :grin:

panowie ale koles napisal ze skladanie elektryczne lusterek nie dziala!!

ja sie zastanawiam co zrobic zeby bylo

Edytowane przez moglaj80

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A jeszcze się zastanawiam co robicie z kierunkami w błotnikach?

Odpinacie z błotników żeby nie było choinki? :D

Nie wywala błędu?

• 1 rok później...
Opublikowano