Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Jak nazywaja się te osłony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, a ja mam takie pytanko odnośnie tych osłon, czy były takie do B5?? Bo mama wrażenie że gdzieś na jakimś zdjęciu takie cuś widziałem, ale właśnie nie jestem pewien, a już napewno nie wiem gdzie tego szukać :wallbash:

Opublikowano

Byłem dzisiaj u dealera Audi w UK , więc wiadomość bardziej dla mieszkających na wyspach. Żeby zamówić te osłony musiałem podać numery nadwozia , oczywiście kolegi z B6.Koszt osłon 20.42 funa.Jak mówiłem ze chcę je do B7 to powiedział że nie występują . Jak zamówiłem do B6 i powiedziałem że założe do B7 to walnął karpika :shocked: .Odbiór we wtorek zobaczymy jak to wygląda.

Opublikowano

Jak mówiłem ze chcę je do B7 to powiedział że nie występują . Jak zamówiłem do B6 i powiedziałem że założe do B7 to walnął karpika :shocked: .Odbiór we wtorek zobaczymy jak to wygląda.

:polew: :polew: :polew: :polew:

...i takie cepy pracuja w ASO....

...a mimo to A4 serwisowane w ASO i podstemplowane jest wiecej warte jak samemu serwisowane na ori- czesciach.... ehhh

Ja jak szukalem tych oslon to sugerowalem sie najpierw RS4, ale na pierwszej stronie , kolega podal bardziej zabudowana wersje na zbiorniczki, ale zeby to lepiej przylegalo, dobrze jest dremlem dorezac troche.

Panowie, a ja mam takie pytanko odnośnie tych osłon, czy były takie do B5?? Bo mama wrażenie że gdzieś na jakimś zdjęciu takie cuś widziałem, ale właśnie nie jestem pewien, a już napewno nie wiem gdzie tego szukać :wallbash:

Tez byly, ale w modelach '99-'01. Jezeli chcesz to zalozyc do starszego, mozesz, ale wiaze sie to z wymiana rynienki na podszybiu, oraz (zdaje sie ) uszczelki miedzy podszybiem, a komora silnika.