benek154 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 w mojej audi ostatnio pojawiły się problemy z licznikiem otóż gdy samochód jest zimny podczas odpalania samochodu zegary chodzą normalnie ale gdy przejadę około 30 km lub jest temperatura ok 20 st. na dworze obrotomierz się zawiesza i stoi w jednym miejscu potem to samo zaczyna się.. dziać z prędkościomierzem.Moze ktoś z was miał do czynienia z takim problemem to byłbym wdzięczny za pomoc.
Artur82 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 ja mialem cos podobnego po myciu podwozia w aucia ale jak dokladnie wszystko wyschlo to problem znikl
benek154 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 dzięki ale chyba nie tu jest problem dziś na dworze jest plus 20 st. obrotomierz stoi w miejscu
leoncjo Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 W zegarach nikt nic nie grzebał ?? Wychodzi na problem z zegarami ....
benek154 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 dzisiaj byłem u elektronika przebadał postawił diagnozę że padły silniczki od zegarów, mam nadzieję że to będzie w 100% to.
Rekomendowane odpowiedzi