Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jak usunąć rysę z felgi?. Zdjęcia wstawione. Prośba o pomoc :).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RYSY powiadasz :gwizdanie: to spójrz na mojem i śpij spokojnie :wink4:

9c641f5f6c57683cm.jpg

:shocked: Nieźle, nieźle... ciekawe gdzie tym jeździłeś :gwizdanie:

Skyliner89 Tak jak wielu przedemną napisało, nawet tego nie maluj, tego praktycznie nie widać. Sam musiałem się dobrze przyjrzeć żeby zobaczyć o co ci chodzi :)

Pewnie nie jedna rysa Ci przybędzie jeszcze, malowanie zostaw na później jak faktycznie będzie co malować i będzie to raziło w oczy :wink4: Nie ma sensu pakować się w koszta przy takich ryskach.

Opublikowano

:shocked: Nieźle, nieźle... ciekawe gdzie tym jeździłeś :gwizdanie:

nawracałem i myślałem,że się zmieszcze przed krawężnikiem... :gwizdanie: :cool1: ...kończyć nie muszę chyba... :wink4:
Opublikowano

Przecież jak fele lakierowane to drobne ryzy w lakierze można papierem później pastą do czysta.

RYSY powiadasz :gwizdanie: to spójrz na mojem i śpij spokojnie :wink4:

9c641f5f6c57683cm.jpg

A co do tego... no comment... No żeby tak fele styrać to albo baba albo musiałeś w tym momencie nie myśleć...

Ktoś kto zajmuje się regeneracją coś by może z tej feli zrobił...

Opublikowano

Pasta polerska G3 Farekli scierka i do przodu (Krzynó....:>)

Pasta polerska do aluminium się nie nadaje bo polerowane nie jest aluminium tylko lakier położony na feldze aluminiowe tak więc pasta polerska do lakierów.

Opublikowano

A co do tego... no comment... No żeby tak fele styrać to albo baba albo musiałeś w tym momencie nie myśleć...

wypadki się zdarzają...jedni rysują felgi,inni mają wgniotki...gdyby nie to-to forum by nie istniało... :tongue4::wink4:
Opublikowano

Ja bym odpuścił temat i się tym nie przejmował :) Na początku też na wszystko chorowałem ale z czasem się trzeba nauczyć z tym żyć ;p to jest auto i się go używa, nie stoi na wystawie :wink4:

Opublikowano

Kup na nie ładne kołpaki i sprawa załatwiona :kox:

Opublikowano

bardzo male te ryski z bliska to moze i widac ale z pol metra to napewno juz sie sa tak widoczne :)

Opublikowano

a co mu odradzacie jak chce niech maluje,przecież lakiernik tyż musi mieć co robić :gwizdanie:

Opublikowano

Bez przesadyzmu... pomalujesz a za tydzien będzie od nowa to samo, to nie są jakieś rysy własnoręcznie to zrób jakąś pastą albo coś... Chyba że masz nadmiar kasy :) to maluj 4szt. Ja mam troszeczkę większe ryski i nie narzekam... pojeździ się jeszcze troche az sie bardziej zniszcza, a za jakis tam odległy czas się kupi nowe. I tyle. alusy wiecznie są narażone na niebezpieczeństwo więc daj sobię z tym spokój przynajmniej takie moje zdanie kolego ;). :hi: pozdrawiam :good:

Opublikowano

Ja w poprzednim aucie malowałem sam :cool1: z tym że wyglądały gorzej niż Twoje no i lakier schodził :kwasny: Użyłem do tego lakieru srebrnego w sprayu i lakieru bezbarwnego w sprayu, efekt bardzo bobry, ale podkreślam ze były w gorszym stanie i nie miałem nic do stracenia :wink4:

ps. dodam że przejeździłem na tym malowaniu ponad roczek lato i zima i nic się nie działo :) teraz służy innemu ludziowi :wink4:

Opublikowano

tyż tak można :kox: