Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wybór nieoryginalnego alarmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli chcesz zwykły pilocik to mozesz załozyc taki alarmik :wink4:

Ja bym polecił Ci coś z tej półki http://can24alarms.com/alarm-a30-p-1.html

zakupisz jakis uzywany scyzoryk + ten alarmik z wkładem dedykowanym pod ori pilot przełozysz wkład do ori pilota i masz go nie do zdarcia.Ja jakos nie jestem cos za bardzo przekonany do tych zamienników typu scyzoryk

Opublikowano

Jeśli mamy ori piloty to kupujemy bezpilotówkę i żadnych bebechów nie trzeba przekładać.

Opublikowano

a ma ktoś z Was takie piloty scyzoryki ? czy to w ogóle wytrzymałe jest ?

ja mam coś podobnego i jest do bani :disgust:

niby da się go składać i rozkładać ale bardzo szybko się rozklekotał :thumbdown:

Opublikowano

ja zakupiłem niecałe 2 lata temu alarm stig z pilotem typu scyzoryk i na chwilę obecną nie działa nic, a kluczyk scyzoryk dziś w pozycji zamkniętej wygląda tak:

zdjcie0092z.jpg

Uploaded with ImageShack.us

są w ogóle jakieś kluczyki scyzoryki które się nie niszczą mega szybko ? poza ori

Opublikowano

Polecam centralki top safe mozna do tego zamowic ori scyzoryk ktory bedzie juz wkodowany

Opublikowano

są w ogóle jakieś kluczyki scyzoryki które się nie niszczą mega szybko ? poza ori

chyba nie ma :gwizdanie: no ale wiadomo jednemu działą 2 lata jednemu 2 miesiace.Poszukac po szrotach ori pilota przełozyc elektronike do ori i hulać mozna z pilotem wtedy :decayed:
Opublikowano

chyba nie ma :gwizdanie: no ale wiadomo jednemu działą 2 lata jednemu 2 miesiace.Poszukac po szrotach ori pilota przełozyc elektronike do ori i hulać mozna z pilotem wtedy :decayed:

A co myślisz że ori pilot też sie nie rozklekota?? Tym bardziej jakiś używany... grot też "lata".. Oczywiście nowy to co innego :decayed:

Opublikowano

A co myślisz że ori pilot też sie nie rozklekota?? Tym bardziej jakiś używany... grot też "lata".. Oczywiście nowy to co innego :decayed:

myślę, że ori używany może przetrwać dłużej niż nowy nie ori