Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wymiana radia Audi Chorus na Concert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trzeba będzie delikatnie podpiłować i się wyrówna ale jak na kogoś kto robił to pierwszy raz to i tak myślę że nie jest źle zwłaszcza ze robiłem to sam i miałem określony czas na zrobienie:-)

No nawet pasuje bo klimatronic rozsunoł ci tunel i szpara jest u dołu na concercie tak ze masz jeszcze pole manewru :)[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 12:50_________________________________________________A oplacalo wam sie takie radio pakowac nie lepiej bylo odrazu Rns-e wrzucic?? przeciez koszt nie wiele wiekszy a to juz inna bajka :gwizdanie:

Opublikowano

za to radyjko dałem 200 zł a za Rns-e musisz dać dobrze ponad 1000 zł więc różnica jest :mysli:

Opublikowano

A no chyba ze tak..Tanie te concerty kurcze ja swoje 1 din pchnolem za 400 :mysli:

Opublikowano

A no chyba ze tak..Tanie te concerty kurcze ja swoje 1 din pchnolem za 400 :mysli:

Tanie, bo musisz jeszcze dokupić kosz na 2DIN 150-180zł,rezać bądź kupić klimatronik pod 2din, plus przejściówkę na Quadlock, zmienić wtyk do anteny, rezać, bądź kupić inny tunel, podłączyć CAN-y (jak ktoś nie miał ori radia) i zrobić adaptację :) Razem to na pewno przekroczy sumę 400zł nawet dla rezaczy, a nie mówiąc już o kupnie wszystkich elementów na nowo :kox:

Opublikowano
Tanie, bo musisz jeszcze dokupić kosz na 2DIN 150-180zł,rezać bądź kupić klimatronik pod 2din, plus przejściówkę na Quadlock, zmienić wtyk do anteny, rezać, bądź kupić inny tunel, podłączyć CAN-y (jak ktoś nie miał ori radia) i zrobić adaptację Razem to na pewno przekroczy sumę 400zł nawet dla rezaczy, a nie mówiąc już o kupnie wszystkich elementów na nowo

No tak z przejscia z 1 din tak ale jak ktos mial np symphony to w takim wypadku tanim sposobem mozna miec mp3 :good: tysiac razy lepsze niz zmieniarki na karte i usb bo one po 3 stowki lataja..

Opublikowano
Tanie, bo musisz jeszcze dokupić kosz na 2DIN 150-180zł,rezać bądź kupić klimatronik pod 2din, plus przejściówkę na Quadlock, zmienić wtyk do anteny, rezać, bądź kupić inny tunel, podłączyć CAN-y (jak ktoś nie miał ori radia) i zrobić adaptację Razem to na pewno przekroczy sumę 400zł nawet dla rezaczy, a nie mówiąc już o kupnie wszystkich elementów na nowo

No tak z przejscia z 1 din tak ale jak ktos mial np symphony to w takim wypadku tanim sposobem mozna miec mp3 :good: tysiac razy lepsze niz zmieniarki na karte i usb bo one po 3 stowki lataja..

Fakt jest taki ze ten concert nie ma zmieniarki ale mp3 chodzą :naughty:

Opublikowano
Fakt jest taki ze ten concert nie ma zmieniarki ale mp3 chodzą

Miałem jiedys symphony w innym audi i dalo sie zyc nagrywalem 6 płyt i heja :naughty: Concert na 1 płyte cd to to 19 wiek :polew:

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam.

po podłączeniu Concerta 2din nie działa zmienianie stacji i piosenke z płyty w kierownicy co może być nie tak?

coś w VAGu trzeba zrobić czy jakiś błąd w połączeniu kabli?

Opublikowano

Jak masz kierownicę z B6 to możesz zapomnieć o tych funkcjach.

Opublikowano

acha czyli niezgodność sterownika na CANie tak?

teraz żeby znaleźć multi kierownice z b7 na które numery części patrzeć żeby się wsio zgadzało i działało?

a ściemnianie radia po włączeniu świateł też przez to nie będzie działać?

Opublikowano

Jak chcesz kierownicę z b7 to musisz zmienić kilka rzecz.

-moduł pod kierownicę z B7 literka Q

-taśmę

-kierownicę

-poduszkę

do poczytania masz te tematy

http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-poduszka-kierownicy-b7-zamontowana-b6-wystrzeli-prawidlowo-przypadku-kolizji-221988/

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-r8-tt-b7-19792/

Opublikowano

dobra oki wszystko rozumiem ;)

tylko jeszcze jedno pytanie, jak nie działa przełączanie stacji radiowych/utworów CD czy nie powinno działać wszystko przyciszanie/pogłaszanie również? bo u mnie w kierownicy to akurat działa..

aa i jeszcze coś mi się przypomniało, czy w tym radio powinien się ściemniać wyświetlacz po włączeniu świateł? bo we wcześniejszym symphony tak było a teraz wydaje mi się, że świeci dosyć mocno.

Opublikowano

Tylko głośność jest kompatybilna.

Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2