DAWIDBORI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ma ktos jakies wypróbowane lub moze mi polecic jakies
antonio Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Szukam dobrego radia cb z podsłuchem pasma policyjnego jakiś skok planujesz :?: :gwizdanie:
DAWIDBORI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 he nie nie pomoc drogowa otwieramy i zastanawiam sie nad kupnem jakiegos radijka
aju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Unidena bc780 xlt używam i jest super :gwizdanie:
Vini Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Unidena bc780 xlt używam i jest super :gwizdanie: To jest skaner bo nie ma "cb z pasmem policyjnym".No i nie posłuchasz rozmów idących za pośrednictwem "tetry"
DAWIDBORI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 no własnie musiałbym miec scaner jakis tak czy jak poleci mi ktos cos konkretnego bo to masz zwykle radijko takie jakie juz mam w samochodzie
Vini Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 http://www.allegro.pl/item1049139409_nowy_bc780xlt_skaner_policja_edacs_trunk_tracker_3.html takie na pewno styknie-albo jakieś inne obsługujące EDACS bedziesz jeszcze musiał zaprogramować w odpowiedniej kolejności częstotliwości :gwizdanie: albo podłączyć radio do laptopa żeby zrobił to za ciebie odpowiedni program.Zresztą jak pracują u ciebie w systemie "tetra" to sobie nie posłuchasz... a i tak najlepszy patent to dogadanie sie z gliniarzami i odpalanie działy za doby cynk do czasu aż przyjdą smutni panowie i zapytają czemu wręczasz funkcjonariuszom korzyści majątkowe
DAWIDBORI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 no wiec troszke drogie to radio i jeszcze trzeba zaprogramowac:D nie ma nic prostrzego
Vini Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 na ebay są używane ręczniaki tak od 100$,ale każdy trzeba zaprogramować z tego względu że radiostacje policyjne zmieniają automatycznie częstotliwość żeby trudniej było podsłuchać.Robią też inne bajery ale generalnie skanery sobie z tym radzą.Tylko jedno ale:jeżeli drogówka u ciebie ma radia w systemie "Tetra" to za cholere ich nie podsłuchasz...........
DAWIDBORI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 jutro sie dowiem jaki mamy system u siebie i tzn raz zaprogramuje i tyle i co chwile oni zmieniaja czestotliwosc taki sprzet sam szuka pasma wtedy czy jak pytam bo serio sie na tym nie znam[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 18:57_________________________________________________a jak bym kupil gdzies takie radio jak oni maja??
Vini Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 jak raz zaprogramujesz to sam zmienia pasmo.A takie jak oni mają to wątpie czy kupisz a i tak nie będzie działać bo"system" go nie będzie widział
DAWIDBORI Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 gadalem z gosciem co maja sklep i musze wiedziec tylko na jakich czestotliwosciach nadaja
Vini Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 http://www.radioscannerpolska.pl/strony/sluzby/policja.html zapisz sie do grupy dyskusyjnej to ci pomogą zaprogramować no i podadzą częstotliwości z twojego regionu a tak z ciekawości to jaki sprzęcik ci w tym sklepie zaproponowali ?
DAWIDBORI Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 jakis radio telefon ale nie wiem musze pomyslec nad tym[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 00:40_________________________________________________a stronka wogole jeszcze aktualna ?? :gwizdanie:
Vini Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 czy aktualna to nie wiem,ale radiotelefonem to wiele nie posłuchasz musi byc skaner obsługujący EDACS
Rekomendowane odpowiedzi