WIŚNIA Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 fura z Bydgoszczy a blachy CSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 heh Czary.... w Bydgoszczy studiuje i tu siedzę już 8 lat dlatego wpisałem Bydgoszcz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na żywo autko świetnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dzięki myślę właśnie nad sugestia pomalowania grilla na czarny mat i no nie jestem przekonany do końca ale chyba bym musiał tez pomalować znaczki audi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Pikna, nie ma co gadać. Ciekaw ile to niutków ma )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak będę miał okazje za rozsądne pieniądze z hamować auto to się dowiemy )) i podzielę się wykresem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 auto bardzo ładne ale znaczków nie trzeba malować, Artur też ma srebrny znaczek - ja w A3 też miałem srebrne znaczki przy czarnym grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 takie tam foto z 5 pietra wiosna a tu śnieg uchwycona również a4 sąsiada 1.8T pozerki jak będzie ładna pogoda wezmę się za jakaś sesyjkę ;d;d; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Namierzony wczoraj pod blokiem na C.Skłodowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dokładnie tam pomieszkuje jak jestem w Bydgoszczy ) ---------- Post dopisany 08-03-2013 at 08:56 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2012 at 09:47 ---------- Witam wczoraj auto odebrałem jak założę letnie zrobię sesyjkę i w końcu wstawię więcej zdjęć...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Obrazek w tej formie nie zadziała.... tak powinno być: [img=http://images47.fotosik.pl/1747/bf66e526308badce.jpg] [edit] ... widzę, że poprawiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ori bixy:slina: dasz ciemne szybki to bedzie kozacko wygladac pokaz srodek jeszcze ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- no i znaczek na grillu jedno miejsce nizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ori bixy:slina:no i znaczek na grillu jedno miejsce nizej :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Podziekował Reniu za przypomnienie dawno mnie tu nie było przez zawirowania w życiu i zapomniałem co do czego ;d;d; Andr3i faktycznie znaczek przyczepili za wysoko ;d no i ramka SUZUKI HEHEH bez cenna ;d Szybki ściemnię delikatnie ale aktualnie planuje VIRUSA :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 "-2.5 Tdi (wersja limitowana 211ps org)" no proszę a tego to ja nie wiedziałem że to tak występowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 jozek726 okazuje się ze z 2.5 mało jest oprócz oznaczenia chłodnice INterkulery turbo zawieszenie itp jest od 3.0 tdi z b7 tak samo jak skrzynia wzmacniana dlatego tez widnieje taka moc w dowodzie niebawem planuje program robić to się dowiem ile ma aktualnie i ile będzie po W każdym bądź razie 200tys na liczniku a silnik chodzi jak igla i oby tak dalej (dodam ze jeszcze nigdy nie był naprawiany oprócz pompy wody ) ale serwisowany jest co 5-8tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No to na rolki z nią i sie pochwal co tam drzemie... W dowodzie widnieje taka moc jak mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No to na rolki z nią i się pochwal co tam drzemie... W dowodzie widnieje taka moc jak mówisz? 150KW w dokumentach z salonu z Niemczech wpisana moc 211ps. bo z salonu ja kupowałem.. ---------- Post dopisany 12-03-2013 at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2013 at 10:48 ---------- Takie na szybko z dzisiejszego placu zabaw...... ale letniego zestawu już mi brakuje )) Wiec czas wyszorowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi