Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Wgniecenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ostatnio zauwazyłem wgniecenie na nadkolu takie poprostu jak by ktos wcisna duza siła np. reka, bo nawet na lakierze rysy nie ma, dzisiaj tez zauwazylem dwa nastepne wgniecenia jedno na masce a drugie na dachu nie sa to duze wgniecewnia ale przy słoncu bardzo zauwazalne co mnie juz zaczyna denerwowac audi ma przeciez mocne blachy samochod praktycznie stoi caly czas w garazu, skad to sie moze brac?? mycie garacej blachy nagzanej od sałonca karszerem miał ktos z was takie przpadki??

Opublikowano

Ktoś ci pogniótł auto przy jakiejś okazji, zdarza się. U mnie śmieciarze wjechali śmietnikiem z tworzywa w błotnik między tylną lampą, a wlewem paliwa i zostało wgniecenie bez uszkodzenia lakieru, po popchnięciu ręką od środka bok wrócił do swojego kształtu, ale zostały lekkie wgniecenia na przetłoczeniu blachy i blacharza się nie obejdzie. A4 wcale nie ma grubych blach, zwykłe cienkie fajanse, to już niestety nie zbudowana jak czołg 80-tka.

Opublikowano

rozumiem jedno wgniecenie nawet sam po pijaku sie oparłem przydusiłem i stało by sie ale tego zaczyna sie coraz wiecej i to w takich miejscach na przykład te na dachu zaraz przy przedniej szybie gdzie własna siła by trza było sie bardzo postarac wiem bo patrzałem obok i nawet sladu nie zrobiłem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 21:42_________________________________________________mysłalem tez że to może sie robic od piłki nożnej czy cos ale u mnie w domu nawet ich nie ma[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 21:54_________________________________________________dziejes sie to albo od karszera dodam ze bardzo wydajnego od wyskoich temperatur bo stoi czesto na pełnym słoncu albo wychodzą jakies defekty po popawkach lakierniczych.... nie wiem sam jaka jest przyczyna