piotrus400 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam. Od kupienia auta w ogóle nie zapalała mi się kontrolka od poduch. Przy okazji naprawy dmuchawy klimy zauważyłem że kabelek od poduchy pasażera jest wypięty. Bałem się go podłączyć co by mi poducha nie wystrzeliła. Dziś podpiełem vaga i były następujące błędy 00532 Moduł kontroli transmisji – napiecie zasilania usterka słabej baterii lub złe uziemienie 00589 Obwód 1 uruchamiania poduszki powietrznej – strona pasazera – N131 01025 Lampka indykatora usterki Pytanie brzmi; Czy jak podłącze ten kabelek poducha nie wystrzeli i czy wszystko będzie działać.
vauxhall95 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 napewno jest kontrolka wyjeta,spalona.Jestes pewny historii wypadkowej tego samochodu>??
piotrus400 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nikt więcej się nie wypowie.
MASATO Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 jak podłączysz bez odłączania akumulatora to może wystrzelić
Rekomendowane odpowiedzi