Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czy pompa 11 jak na zdjęciu będzie pasowała do afn'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.motoallegro.pl/item1064442527_golf_iv_4_pompa_wtryskowa_038130107_1_9_tdi.html

Na zdjęciu widać, że różni się przynajmniej jednym króćcem, czy to można przekręcić ze starej, aby było plug&play? Elektronika taka sama?? O innej wtyczce i większym otworze w stelarzu wiem.

Opublikowano

Chyba źle zrozumiałem, ta z aukcji ma być pompą 11??

Opublikowano
  • Autor

A nie jest? Mocowanie koła zębatego takie jak w 11-sce, numer prawie ten sam (różni się tylko literką na końcu)..

Opublikowano

A nie jest? Mocowanie koła zębatego takie jak w 11-sce, numer prawie ten sam (różni się tylko literką na końcu)..

nie nie jest, szukaj od AHH

Opublikowano

ta jedna literka robi ogromną różnicę :)

kieruj się tymi wytycznymi: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t123495.0.html;highlight=swap+11

pozdr

Opublikowano

ta pompa z aukcji to jest zwykła dziesiątka, jak chcesz kupić jedenastkę od Golfa Mk4 z silnikiem ALH to jest jeden warunek - ten ALH musi być ze skrzynią automatyczną - wtedy będzie jedenastka ale na końcu numeru pompy musi być literka "J" a nie "D".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chcę po prostu kupić jakąś dobrą pompę 11, mało ważne z jakiego samochodu.. Dziękuję za odpowiedzi :wink4:

[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 13:05_________________________________________________Pojawiła się nowa aukcja, niby numer poprawny, ale wyjście na górze z przodu pompy, co idzie do filtra, jest inne. Taka będzie pasować czy nie?

http://allegro.pl/item1083286887_pompa_wtryskowa_1_9_tdi_11mm_vw_audi_038_130_107j.html

[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 02:30_________________________________________________Odświeżam

Opublikowano

Chcę po prostu kupić jakąś dobrą pompę 11, mało ważne z jakiego samochodu.. Dziękuję za odpowiedzi :wink4:

[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 13:05_________________________________________________Pojawiła się nowa aukcja, niby numer poprawny, ale wyjście na górze z przodu pompy, co idzie do filtra, jest inne. Taka będzie pasować czy nie?

http://allegro.pl/item1083286887_pompa_wtryskowa_1_9_tdi_11mm_vw_audi_038_130_107j.html

[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 02:30_________________________________________________Odświeżam

ta bedzie ale radze sprawdzic w boschu przed zalozeniem

Opublikowano
  • Autor

Chodzi mi o ten dzyndzel wystający, w mojej jest coś innego w tym miejscu. Rozumiem, że wystarczy wymienić przewód na inny i będzie git?

Opublikowano

Ciężko Ci będzie znaleźć dobrą 11. Pojawia się czasami pompa z Trzebnicy koło Wrocławia ale nie schodzi.

Szukaj pompy u tunerów. Najpewniejsze źródło. Pytanie ile chcesz kuni osiągnąć...... jeżeli nie chcesz robić jakiegoś przeciągu pod maską to kup zwykłą pompę od asv-a. Zawsze możesz zrobić myk i kupić kolektor od golfa 1,4tdi który pasuję do gt22 idealnie. Ktoś ogarnięty poskłada Ci to z pompą asv i postroi i będziesz zadowolony.

Opublikowano
  • Autor

(...) Zawsze możesz zrobić myk i kupić kolektor od golfa 1,4tdi który pasuję do gt22 idealnie. (...)

Rozumiem, że gt22 to turbo od awx'a i nie pasuje plug&play do kolektora wydechowego afn'a ? :blink:

Opublikowano

AWX/AVF ma GT1749VA