Trzcina 80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam! mam taki problem odpalam autko obrotomierz wchodzi na 800 obrotów i po chwili spada do zera i zapala sie ciśnienie oleju ale co najlepsze jak włączę światła obrotomierz zaczyna działać i kontrolka gaśnie,gdzie szukać przyczyny?
antonio Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 trzeba podłączyć VAg i przeskanować auto, zwłaszcza licznik
Trzcina 80 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 w liczniku mam bład; 1312 magistrala danych uszkodzenie w abs też jest błąd związany z magistralą can,ale niewiem gdzie szukać przyczyny?czy w instalacji czy poprostu czegoś brak czy tylko sie coś rozkodowało.[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 20:50_________________________________________________Problemem były zmostkowane kable we włączniku świateł :mysli:tylko poco ktos to zrobil
marekg Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 w liczniku mam bład; 1312 magistrala danych uszkodzenie w abs też jest błąd związany z magistralą can,ale niewiem gdzie szukać przyczyny?czy w instalacji czy poprostu czegoś brak czy tylko sie coś rozkodowało.[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 20:50_________________________________________________Problemem były zmostkowane kable we włączniku świateł :mysli:tylko poco ktos to zrobil Pewnie włącznik zaczął się chrzanić to ktoś przykombinował. Może auto zapalało od strzała tylko na włączonych świtłach i zaczęło się kombinowanie
Rekomendowane odpowiedzi