tomwax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Mam takie pytanie, czy jest możliwość "zainstalowania", "podania" Automapy do RNS-E w audi. Mam fabryczne płyty w mojej a4-ce z mapami Audi na 2010. Na autostradzie w DE, AUT, SUI są znakomite. Niestety z naszymi realiami drogowymi trochę się nie sprawdzają. Uważam, że TomTom i Automapa na nasze "drogi" są najlepsze. Czy istnieje taka opcja? Czy komuś się udało zainstalować Automapę do Audi?
OLO_GDA Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 oczywiscie nie jest to mozliwe bez zewnetrzengo urzadzenia wiec szkoda sobie zawracac glowe. natomiast czy na pewno masz mapy 2010? bo te naprawde sa juz dokladne i ciezko im cos zarzucic . pewnie zedo poziomu automapy to jeszcze daleko ale do zwyklego uzywania na codzien jest wystrczajaco....
tomwax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mapy mam 2010, są dokładne-zgadzam się. Jednak nawigacja do celu nie jest "intuicyjna". Wybieranie trasy pomiędzy "fast" a "short" daje duży dylemat, czasami prowadzi takimi drogami, skracając, że ma się wątpliwości. Natomiast "fast" prowadzi naddając aż nadto trasy.
aju Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 żeby na rnse była automapa musisz założyć zewnętrzne urządzenie jakiś carPC czy pocket pc z wyjściem tv
Rekomendowane odpowiedzi