hornet Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ile litrów cytrynówki było w BT ?? :gwizdanie: Poziowaty dostanie ode mnie gifta na zlot. 62%........ już kiedys z tym walczył razem z norbim i padli jak muchy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ile litrów cytrynówki było w BT ?? :gwizdanie: Poziowaty dostanie ode mnie gifta na zlot. 62%........ już kiedys z tym walczył razem z norbim i padli jak muchy :polew: kazda cie wykończy , czy bedzie miała 62% czy 5,7% - wszystko zależy od ILOŚCI :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ile litrów cytrynówki było w BT ?? :gwizdanie: Poziowaty dostanie ode mnie gifta na zlot. 62%........ już kiedys z tym walczył razem z norbim i padli jak muchy :polew: kazda cie wykończy , czy bedzie miała 62% czy 5,7% - wszystko zależy od ILOŚCI :naughty: :naughty: Po co wlewać w siebie wiadro skoro można kulturalnie przy butelce odpłynąć. Poź dostanie instrukcje komu dolewać specyfiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Po co wlewać w siebie wiadro skoro można kulturalnie przy butelce odpłynąć. Poź dostanie instrukcje komu dolewać specyfiku grin Można też wcierać w dupe , jest najszybciej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 pozostało 15 miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Po co wlewać w siebie wiadro skoro można kulturalnie przy butelce odpłynąć. Poź dostanie instrukcje komu dolewać specyfiku grin Można też wcierać w dupe , jest najszybciej . Będę pamiętał żeby pilnować swojego kieliszka jak będziesz w pobliżu :polew: Ostatnio w modzie jest zalewa gałek ocznych wódą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 No to ładnie sie we wrocku bawicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Po co wlewać w siebie wiadro skoro można kulturalnie przy butelce odpłynąć. Poź dostanie instrukcje komu dolewać specyfiku grin Można też wcierać w dupe , jest najszybciej . wiemy wiemy, że ty sprawy związane z analem to masz w jednym, małym paluszku :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 to ja poprosze pokój jednoosobowy z czujnikami ruchu pod drzwiami i alarmem....nie chce analu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ...nie chce analu powtarzaj sobie nie chcem,ale muszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 albo ała ała ,ała ała ała ibum ibum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiemy wiemy, że ty sprawy związane z analem to masz w jednym, małym paluszku naughty decayed decayed A co ? coś cie piekło po ostatnim letnim ? winnych szukaj u siebie w pokoju mnie tam nie było , a widziałem że ktoś wnosił troche towotu 73. 136,137 ctv + 1 fiu fiu , hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 w takiej liczbie podwyższymy średnią polski w europie w kosztowaniu trunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 winnych szukaj u siebie w pokoju mnie tam nie było , a widziałem że ktoś wnosił troche towotu Nikt nie wnosił - tacy byli odsyłani do drugiego budynku :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Po co wlewać w siebie wiadro skoro można kulturalnie przy butelce odpłynąć. Poź dostanie instrukcje komu dolewać specyfiku kilka razy piłem towar o nominale 70% więc moge z wami usiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 kilka razy piłem towar o nominale 70% więc moge z wami usiąść A 95%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 kiedyś smakowałem o ile dobrze pamiętam 97%-towy(głowy nie dam) spirytus...nie mogłem oddechu złapać.dobrze że się nie zapaliłem bo by mnie moczem musieli gasić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 A 95%? 97%-towy ja mówie o trunku który mozna normalnie wypic i zapić , a nie o spirytusie którego walą juz nałogowcy :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 wiemy wiemy, że ty sprawy związane z analem to masz w jednym, małym paluszku naughty decayed decayed A co ? coś cie piekło po ostatnim letnim ? winnych szukaj u siebie w pokoju mnie tam nie było , a widziałem że ktoś wnosił troche towotu 73. 136,137 ctv + 1 fiu fiu , hyhyhy piekło to Iversona jak go Poziek o 4 rano gwałcił w Pile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 wiemy wiemy, że ty sprawy związane z analem to masz w jednym, małym paluszku naughty decayed decayed A co ? coś cie piekło po ostatnim letnim ? winnych szukaj u siebie w pokoju mnie tam nie było , a widziałem że ktoś wnosił troche towotu 73. 136,137 ctv + 1 fiu fiu , hyhyhy piekło to Iversona jak go Poziek o 4 rano gwałcił w Pile fakt, Ive swoje w d*pę dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi