Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Zmiana kluczyka na scyzory,czy to mozliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak murzyn pisal ze rozni sie immo w starych a nowych i jest ciezko przelorzyc stare immo do nowego pilota to jak to wkoncu robicie ? Trzeba docinac? kombinowac zeby spasowalo ?

gdzie ja pisalem ze z immo jest problem. Pisalem ze plytki sterowania centralnym sa inne i dzialaja na innych czestotliwosciach

Opublikowano

jak przelozysz/dolozysz/ imo do nowgo to bedzie dzialac,

Problem w tym ze ja nie chce przekladac ale dorobic drugi zapasowy klucz, tak zebym obydwoma mogl odpalac silnik. Czy taki klucz to juz naprawde tylko w ASO??? ;(

Opublikowano

Problem w tym ze ja nie chce przekladac ale dorobic drugi zapasowy klucz, tak zebym obydwoma mogl odpalac silnik. Czy taki klucz to juz naprawde tylko w ASO??? ;(

Idz do punktu dorabiania kluczy, powinni za okolo 100zl (nie scyzoryk) dorobic ci drugi klucz z immo , (klonowanie tego immo co masz teraz, chyba ze masz juz nowsze transpondery - zarowki takie jak na zdjeciu, wtedy trzeba wkodowac klucyki do auta kablem)

Opublikowano

chyba ze masz juz nowsze transpondery

Mam A4 po 1998 roku i tego zadem dorabiacz kluczy mi nie dorobi. Uwierz probowale juz u wielu, i w Polsce i w U.K. i wszystcy odsylaja mnie z tym do serwisu.

Opublikowano

Mam A4 po 1998 roku i tego zadem dorabiacz kluczy mi nie dorobi. Uwierz probowale juz u wielu, i w Polsce i w U.K. i wszystcy odsylaja mnie z tym do serwisu.

A rozbierales kluczyk? jak wyglada twoj immo? ja mialem w polo 2000 rok immo taka "pastylke", bez problemu Vagiem i tym do klonowania w punkcie dorabiania kluczy. W B6 mam teraz crypto 48, czyli klonowania nie da rady, ale kablem spoko, trzeba miec tylko czyste transpondery (punkt kluczy bierze za to 250zl u mnie) .. Zadzwon np. tu http://hedmet.com.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam dorobiony kluczyk scyzoryk razem z immo jednak centralny zamek musze otwierac z kluczyka. Co musze zrobic aby otwierac go z pilota ktory jest na bananie? Trzeba jakos zaprogramowac plytke?

Opublikowano

Mam dorobiony kluczyk scyzoryk razem z immo jednak centralny zamek musze otwierac z kluczyka. Co musze zrobic aby otwierac go z pilota ktory jest na bananie? Trzeba jakos zaprogramowac plytke?

Doczepiam sie do pytania, tez mam taki problem tylko czy ty miales seryjnie na pilota ??

Opublikowano

Nie, od poczatku z kluczyka.

Opublikowano

A wie ktos moze jak to wygląda jak mam od początku zwykłe otwieranie a chce miec ze scyzoryka ??Scyzor z paska ?, Co potrzebuje do tego ,transponder ??

Opublikowano

Jak to ogarnac? :>

Opublikowano

Jak nie bylo nigdy otwierania z pilota to watpie zeby bez dokladania jakiegos modulu dalo rade,

Mozesz poprostu dokupic jakis modul centralnego zamka. Wpiac go w instalacje, a plytke od pilota zaniesc do elektronika, zeby wytrawil nowa w ksztalcie plytki ze scyzoryka i przelutowal elementy.

Na AKP kiedys ktos sie tym zajmowal i jesli ktos ma pojecie to powinien zrobic.