vronka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam, zastanawia mnie czy spotkaliście może lampy do B5 Avanta, które miały by taki wzór jak do B6? Chodzi mi o to, żeby całe były czerwone i środek biały ale bez klarów, diód, dodatkowych wstawek. Taki prosty klasyczny wzór ale z białym prostokątnym środkiem. Raz widziałem takie auto i sam już nie wiem czy miałem omamy jakieś ale nigdzie na allegro takich lamp nie widzę Pozdro
MARCIN607 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1068711132_lampy_tylne_nowe_audi_a4_avant_clear_red_white.html takie?
Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie ma czegoś takiego a wszelkie lexus looki to już wiocha Lampy pokazane przez Marcina mogły by być, gdyby były bez tego okrągłego fragmentu. Reasumując... do avanta nie ma ładniejszych tylnych lamp niż polifty.
vronka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Lampy pokazane przez Marcina mogły by być, gdyby były bez tego okrągłego fragmentu. Reasumując... do avanta nie ma ładniejszych tylnych lamp niż polifty. dokladnie to samo pomyslalem o tych lampach - ta okragla wstawka szpeci je okrutnie Szkoda...
Reniu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 to trzeba tył z B6 rezac były już takie frankensteiny z nosem i kuprem od B7
andy_sky Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 a co wam nie pasi w lampach poliftowych są zajefajne,jak masz b5 to nie rzezaj z niego b6 ,b7 ,b8 bo efekt będzie opłakany to auto jest piękne w oryginale
MASATO Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 nie ma ładniejszych lamp do avanta jak poliftowe ori
Rekomendowane odpowiedzi