Sannin Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam, czy jest jakaś wersji B6 z komputerem który pokazuje spalanie w chwili jazdy? Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 jest poczytaj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wymiana_przelacznika_wycieraczek_i_odblokowanie_pelnego_fis-t24989.0.html
Artur82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 od razu pisze sorry za OT ale poprostu pytanie urwane z ksiezyca
Sannin Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki wrclaguna. Nie rozumiem dlaczego pytanie z księżyca? Może Ty to wiesz, ale ja nie i chciałem wiedzieć. Choć bardziej chodziło mi o fabrycznie zainstalowane coś takiego.
steve69 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki wrclaguna. Nie rozumiem dlaczego pytanie z księżyca? Może Ty to wiesz, ale ja nie i chciałem wiedzieć. Choć bardziej chodziło mi o fabrycznie zainstalowane coś takiego. Bo A4 B6 wyjeżdżały z fabryki właśnie tak wyposażone. :> -- Pozdrawiam. Sławek
Sannin Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Hm no to nie wiem mam kumpla który posiada B6 Avant i twierdzi, że nie ma takiej opcji z tond moje pytanie.
steve69 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Hm no to nie wiem mam kumpla który posiada B6 Avant i twierdzi, że nie ma takiej opcji z tond moje pytanie. z tond stąd !!! A wracając do meritum, powiedz kumplowi, że nie ma racji. Pokaż mu to jako dowód (mój licznik i wartość chwilowa spalania): -- Pozdrawiam. Sławek
IRO293 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Hm no to nie wiem mam kumpla który posiada B6 Avant i twierdzi, że nie ma takiej opcji z tond moje pytanie. Masz rację,nie w każdej b6 jest pokazywane chwilowe spalanie,tylko w wersji z pełnym fisem,czyli przełącznik wycieraczek itd itp... http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wymiana_przelacznika_wycieraczek_i_odblokowanie_pelnego_fis-t24989.0.html
Bart-S Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Potwierdzam - najsłabsza wersja komputera pokładowego (kod wyposażenia 9Q3) nie podaje informacji dot. chwilowego i średniego spalania. Jest tylko info o tym ile kilometrów zrobimy przy aktualnym poziomie paliwa w baku (przy tym wskazaniu brane jest pod uwagę aktualne spalanie auta, ale nie jest pokazywane na FIS). Funkcję pokazującą spalanie posiada zestaw wskaźników wyposażony komputer pokładowy z monochromatycznych (9Q2) lub kolorowym (9Q4) wyświetlaczem.
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Choć bardziej chodziło mi o fabrycznie zainstalowane coś takiego. szkoda ze nie czytasz uwaznie forum i nie używasz opcji
Rekomendowane odpowiedzi