ml0dy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam, Jechałem drogą podczas wyprzedzania nagle zaczeło przerywać i nagle zaczeła trzęś się cała buda zgasiłem auto odpaliłem ponownie objaw ten sam Auto chodzi jak ciągnij dojechałem do mechanika o ostatnich siłach ale auto nie rozpędzało się szybciej niż 40 przyczym cała buda latała. Czy ktoś spotkał się z takim problemem w a4 1.8 ? nigdy wcześniej takich objawów nie miałem zawsze padały wahacze [mod]Określ się jaki masz model auta, bo w temacie co innego, a w treści co innego[/mod]
wojtekce Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 w temacie nie ten silnik i auto chyba :gwizdanie:
husain Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 dane auta jak w treści: Model: A4 B5 Silnik: APT 1.8 125PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Limuzyna Rocznik: 1994
ghost1717 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 cewki,paski do sprawdzenia , swiece, VAG odczyt błedów + diagnostyka jak cos to pisz PW do Konina mam 10 km ) Mozesz podjechac do podlaczymy autko i sie okaze co tam piszczy w srodku pozdrawiam
ml0dy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 odebrałem auto od mechanika świeca wystrzeliła z głowicy i rozewało cewke zapłonową zrobili tuleje wkręcili i jest ok koszt 400 zł
wojtekce Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 odebrałem auto od mechanika świeca wystrzeliła z głowicy i rozewało cewke zapłonową zrobili tuleje wkręcili i jest ok koszt 400 zł czyli świeczka nie dokręcona :gwizdanie:
M_ILES Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Paskudnie, ale tak to jest, naczytali sie mlodzi o kluczu dynamometrycznym, jednak, gdy czlowiek sam porzadnie dokreci, to nie ma szans, aby cos takiego sie przytrafilo. Pozdrawiam wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi