szyba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witajcie. Zamontowałem rns-e u siebie , przez co nie są mi już przydatne przyciski do nawigacji znajdujące się obok skrzyni biegów. Stąd moje pytanie. Czy istnieją jakieś maskownice w miejsce tych przycisków ? Ewentualnie można coś tam zamontować ? Dzięki za info.
uhu2 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam.Jesli masz namysli te przyciski na tunelu srodkowym to w wersjach ktore nie mialy navi na fisie byly zapalniczka ze schowkiem.Wydaje mi sie ze bedzie u ciebie taka mozliwosc i odpowiednie mocowanie zeby to zalozyc.
szyba Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Właśnie o ten panel mi chodzi. Problem w tym, że zaraz obok tych przycisków mam już zapalniczkę która się składa do środka więc 2 obok siebie to przesada Słyszałem, że gdzieś można kupić uchwyt na kubek który rozkłada się tak jak ten nad radiem w b6 tylko z pozycji pionowej. Słyszał ktoś o tym ? Pozdrawiam
jozek726 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja na Twoim miejscu zostawil by too... Mimo ze masz navi to fajni wyglada...
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 tak wyglada to w ETCE mozesz zmienic na zapaniczke z schowkiem
Rekomendowane odpowiedzi