Gość piter Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 hej koledzy pomóżcie zamierzam niedługo kupić navi do autka, cena do 2000zl jeżdże w 35-40% po Polsce, reszta to Niemcy. Myślałem o TomTomie (ale mapa Polski kiepska), a co myślicie o tym Clarionie http://www.clarion.com/pl/pl/products/2007/navigation/navigation/MAP770/pl-pl-product-pf_1172367117354.html macie jakieś inne propozycje? proszę o porady
marewel Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Najnowsza mapa Polski dla TomToma ma 51% pokrycia i nie wiem czy jakis program ma wiecej.Ja osobiscie mam Palma z GPS i zainstalowane 2 programy do nawigacj i jak jeden sie gubi to wlaczam drugi.
Gość nuti Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja używam Garmin Nuvi 660 i jestem bardzo z niego zadowolony, porzedni miałem TomTom Go 910 i musze przyznać że Garmin jest łatwieszy i przyjemniejszy w użyciu, lepsze parametry no i mapa jest dokładniejsza, na Tom Tom u mnie w wiosce nie było ulic a w Garminie sa.
Rekomendowane odpowiedzi