zedge Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 proszę o pomoc.nie umiem otworzyć elektrycznie.ręcznie działa ale gdy probuje za pomocą pokrętła to wybija mi bezpiecznik.czy ktoś ma jakiś pomysł lub rade na usuniecie tej usterki.z góry dziękuje i pozdrawiam.
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 od włącznika po kablu do bezpiecznika,ale raczej przy włączniku jest zwarcie-rozbierz i zobacz
zedge Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 dzięki.sprawdzę i sie odezwę czy wszystko gra.pozdrawiam[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 01:01_________________________________________________sprawdzałem wymieniłem ten wyłącznik i dalej to samo.a jak wymieniłem żarówki oświetlenia wnętrza bo nie było po stronie pasażera i kierowcy(środkowa była) to i ten nowy wyłącznik poszedł.kable tez są dobre nie ma przebicia.czy to może być silniczek?
Tombik Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no przydałoby sie sprawdzic instalacje i ew, podmienić silniczek na inny , bankowo sprawny
Rekomendowane odpowiedzi