ROBERT Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Plamy powstają kolego po myciu na słońcu ( za szybko woda wysycha) - ja zawsze myję w cieniu i od razu wycieram do sucha irchą ... i proponuję zakupić szampon samochodowy ( i to nie najtańszy bo to to samo co "ludwik" a może jeszcze gorsze ) i od czasu do czasu nałożyć jakiś wosk
Duch^ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Stosowałem różne woski i nawet w myjniach natryskowe i zauważyłem 1 plus że lepiej brud zmywa się z auta i ładniej błyszczy a minus taki że kurz się lepi do auta że aż szary się robi.. :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Stosowałem różne woski i nawet w myjniach natryskowe i zauważyłem 1 plus że lepiej brud zmywa się z auta i ładniej błyszczy a minus taki że kurz się lepi do auta że aż szary się robi.. :gwizdanie Używałeś wosków w myjniach ??? Nie mam więcej pytań. P.S. Nie nazywaj tego "czegoś", co jest w myjniach woskami, bo to uwłacza prawdziwym woskom.
chudineze Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja bym to już zamknął :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja bym to już zamknął :gwizdanie: na co czekasz?
Rekomendowane odpowiedzi