Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] moja sunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

olDf0.jpg

olIei.jpg

HfdU9.jpg

1oXH0.jpg

olZHi.jpg

Wydaje mi się pełną opcją opr navi i xenon no i pakietu e-S-ki :naughty:. Zmieniony inter zmieniony komp wydech + filtr KN. Radość z wariata niesamowita

20110615167.jpg co do mocy podejrzewam że niema tych 220. Nie sprawdzane na hamie.

20110823214.jpg

Opublikowano

za***isty kolor!! :slina: no i cała fura ...

Opublikowano

[/url]

Wydaje mi się pełną opcją opr navi i xenon no i pakietu e-S-ki :naughty

Chyba Ci się źle coś wydaje :cool1:.

Spójrz na wątek wrclaguna i dopiero można się wypowiedzieć w kwestii wypasu, tak po za tym to ładna fura chociaż jak widzę auto z usa to mnie jakoś odrzuca (nie wiem czemu).

Opowiadaj co tam w silniku grzebnięte, o ile się nie mylę icek jest prawda? :naughty:

Opublikowano

jak widzę auto z usa to mnie jakoś odrzuca (nie wiem czemu).

jak ja widzę auto z USA to mnie ono przyciąga :kox: :kox:, tył robi robotę :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Auto 03r. Przeb 146tys w realu (mam pewność bo auto od znajomego i u znajomego mechanika robione). Zmieniony inter.. na większy - pas wycięty, kompletny wydech od samego turbo APR, no i wkład filtra dmuchania. Całość oscyluje jak mnie ww osoby poinformowały 220 zaprzegów. Koło jak kazdy zna 17, Napęd z którego firma słynie , Tempo, pełna elektryka, szyber, klima x2, skórka ładna szara cóż dalej.... Lać i jeżdzić :decayed:

Opublikowano

Fajna SUNIA ;p

niech Ci służy jak najlepiej :):good:

Opublikowano

Dobre 1.8T nie jest zle :naughty:

Opublikowano

Jakie masz turbo, że uzyskałeś 220KM? Bo raczej nie K03.

Opublikowano

220km na k03 :polew: ale zaraz pojadą po tobie. Większy Cooler nie generuje mocy. Ten twój mechanik to chyba jakiś niezły wróżbita jest.....ale furka spoko, fajna jest.

• 1 rok później...
Opublikowano

zaktualizuj temacik :naughty::decayed:

Opublikowano

A program sterujący w tym aucie był zmieniany? Silnik w serii to AMB 170km? Intercooler jest tylko po to żeby nie było spadków mocy w upalne dni. Gdzie teraz siedzi mapsensor i jakie wymiary ma nowy intercooler???

Co do fulwypasu to zaglądnij tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=33889.0

Powodzenia w dalszych modach bo jest w czym :kox::good: :good: :good:

Opublikowano

Jasny środek robi robotę, ale musisz trochę zadbać o niego, bo szybko się niszczy :wink4: Pomyśle też nad pakietem zewnętrznym s-line i dokładki maźnij w kolor :good:

Opublikowano

xenon to to raczej tez nie jest :naughty: tez mnie ciekawi te 220 km co ty tam masz bo K03 raczej by nie dala takich osiagow a chocby nawet to by nie wytrzymala :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Niema xenona tj pisałem. Z tego silnika tj 170 da się zrobic programem 190 + wydech to jedynie max może miec 200-210kunia tyle że jest pytanie czy był robiony program..... Nieważne dobrze hula i to jest najważniejsze. Proszę o zakończenie pisania co do mocy bo pewien nie jestem i nie będe pisał głupot

Opublikowano

Niema xenona tj pisałem. Z tego silnika tj 170 da się zrobic programem 190 + wydech to jedynie max może miec 200-210kunia tyle że jest pytanie czy był robiony program..... Nieważne dobrze hula i to jest najważniejsze. Proszę o zakończenie pisania co do mocy bo pewien nie jestem i nie będe pisał głupot

to zapodaj chociaż nowe foty jak autko teraz wygląda :naughty::decayed:
Opublikowano
  • Autor

jest jedna w opisie (ostatnia) poza tym bez zmian

Opublikowano

jest jedna w opisie (ostatnia) poza tym bez zmian

:good: gwint, szczerze mówiąc to nawet nie wiem jakiej firmy :decayed:
Opublikowano
  • Autor

polski. Kupiony w AS-mecie :polew: PHU KASTAL Śruby nierdzewne

Nasza Siedziba

03-152 Warszawa,