moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja wam załatwię za 800zł sztuka i to z logami, sprawdzeniem AFR po, a jak grupowo to pewnie jeszcze taniej. Tylko musicie przyjechać na Śląsk do porządnego tunera serio czy jaja sobie robisz ? poważnie , juz rozmawiałem - GTO - znasz ???? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja mam firmę której nazwy zdradzić nie mogę ale oni ładują gotowce za 300 do aeb na 180 - 185 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja mam firmę której nazwy zdradzić nie mogę ale oni ładują gotowce za 300 do aeb na 180 - 185 kucy no GTO to znany tuner wole dać mu 800pln i mieć pewniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ostatnio GTO stoil projekt CoLo, znacie wynik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ostatnio GTO stoil projekt CoLo, znacie wynik? nie , zaraz napisze do CoLo :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Gruuuubo ponad 300PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Gruuuubo ponad 300PS wiem ze miał na sprzedanie kiedyś graty do AEB na 300-350KM , moze to założył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wlozyl co innego calkiem niz to co mial do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak już tak walicie off topem to dodam że kolega Colo był u nas na spocie i nieźle spalił sprzęgło a wynik to więcej niż 350 a mniej niż 400 ale niech sam się pochwali :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wlozyl co innego calkiem niz to co mial do sprzedania czyli ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wlozyl co innego calkiem niz to co mial do sprzedania czyli ?? :naughty: cos mi swita ze jakas turbina twin srol czy cos takiego :gwizdanie: ale nie pochwalil sie ze juz ma to wystrojone na najszlachetniejszym paliwie swiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wystrojone na najszlachetniejszym paliwie swiata Jest wystrojone na tym co powinno czyli więc mi tu nie plumkaj A dzieki Gregory to LPG też ogarnia do 0,8-1bar'a więc do jazdy na codzien i w trasy wystarcza, za co mu serdecznie dziekuje ! GTO odwalil dobra robote i chwala mu, ze w ogole sie za to zabral...czapki z glow Co do wyniku to nie wiem ile kucy pod macha, wiec sie nie chwale bo nie ma czym...jest podobno +350ps a dokladnie to nie wiadomo. Ogarne jedna rzecz (procz sprzegla ) i pojade gdzies sprawdzic co wypluje. Pucek Fakt jak bylem u Was to strzal z 5tys + 4 osoby mocno wkurzylo moje sprzegielko 2h smrodu w drodze powrotnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie wiedzialem do konca jak sie zakonczyl projekt wiec strzelalem czekam na opis projektu i wynik w ogole to dlaczego nie przyjezdzasz na spoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 projekt opisze jak mnie wena najdzie i nachetniej odrazu z papierkiem Na spoty zaczne przyjezdzac ale teraz nie mialem rok auta wiec sam wiesz W Gliwicach bylem to tu nie bede... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zmień światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zmien kolor ale coluniowi mowilem to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zmien kolor ale coluniowi mowilem to samo ja ?? mój jest śliczny :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 swiatla sa z d*py ale takie byly jak kupilem plan jest na zmiane ale narazie fundusze ida gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dobra, konczymy OT panienki. :gwizdanie: CoLo, czekam na opis projektu i wracamy do padaczki Buby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 wracamy do padaczki Buby. a nad czym tu sie rozpisywać ?? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi