tovisto Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam Posiadam audi a4 z 95r. Silnik 1.6 ADP 101km w Zwiazku z rosnącą ceną benzyny chciałbym założyć gaz. w poprzednim aucie audi 80 b4 mialem zwykla instalacje lpg ( nie sekwencje ) nie mialem z nią żadnych problemów. Czy do audi a 4 moge tez wstawić taką zwykłą instalacje? Jaki jest koszt ?
talib1990 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 mozesz wsadzic zwyklą, lecz dokladajac pare groszy wsadzisz sekwencje, ktora bedzie dzialac na pewno lepiej, bedzie sprawiala mniej problemow z ustawieniem i spalanie bedzie niższe, prosta sekwencje opartą na Stag'u wsadzisz za około 2 tys zł .
tovisto Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 nikt wiecej takiej instalacji nie ma?
Gość fudi Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja mam, jest dość ale sądzę, że na sekwencji byłoby lepiej, gdybym teraz miał zakładać to włożyłbym sekwencje To różnica około 700 zł, a moim zdaniem lepiej dołożyć i kupić sekwencje :>
krystek25 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 mam a4 a 1995 1.8 założyłem instalacja ESGI , czytałem że to polska instalacja ale mimo to nie narzekam, nakręciłem już 5 tys i nic nie szwankuje , wymienic musiałem jedynie wlew gazu buł jakis wadliwy , zajechałem na stacje odkręcam korek i mi gaz ucieka az mi palec odmroziło , wymienili go na gwarancji , cena ok 2100 zl do tego butla w koło i wlew pod klapke. gwarancje mam na 2 lata , moze so tego czasu zmienie na nowsze
Rekomendowane odpowiedzi