Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Klimatronik zmiana ustawień regulacji silnikami klap! problem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam A4 które przerobiłem na wersję europejską, i jest taki problem że jest małe zamieszanie w regulacji europejskiej klimy panelem który uruchamia silniki klap w inny sposób lub stronę, czy da radę ustawić to pod europę, tzn jakopś go przeprogramować???czy cuś??zamierzam zobaczyć co się da zrobibć grzebiąc w pinach wtyczek, bo jak zamieniłem wtyczkę od regulacji klapy nawiewu góra dół(czarna) , z silnikiem nawiewu środkowego( niebieska wtyczka) to wszystko prawie gra, prawie bo mam zamieniona jest regulacja nawiewy górnego z środkowym, oraz nie mam opcji samego nawiewu na górę, wiem że funkcje są połączone, i na jedną wtyczkę mam 120 kombinacji co do pinów, dlatego proszę o pomoc, czy ktoś wie co można z tym panelem zrobić, gdyz nie chcę kupować drugiego bo już wolę spędzić z tym z trydzień i zrobić, więć jutro prześwietlam podłączenie wtyczek, proszę pisać rady, gdyż podejrzewam że nie zrobię tego w najbliższym czasie:) a i co do kodowania klimatronica czy to problem założyć inny panel?? co trzeba przestroić?? jak zmienic kod?? proszę o wszelką pomoć, z góry dziekuję :th: :th: :th: :audi: