margerita Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 to jest listwa maskująca bo konsola 1 din u góry jest szersza, to uzupełnienie musiało być zastosowane i jest to celowe a nie fakowe czy kitowe [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 17:15_________________________________________________zainteresowanych na przeróbki zapraszam na pw do klubowicza GWERTY!!!!!
aju Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 odpowiedz mi na pytanie czym przycinałeś plastik?
margerita Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 binio-stg jasne że podobna!!!!I tobie bezawaryjności życzę!! [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 18:22_________________________________________________kolejny mod to wymiana mieszka skrzyni biegów!!!!zdjęcia do wrzucenia , niestety problem z fotosikiem
margerita Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Witam przepraszam za długą nieobecność ale na dzień dzisiejszy jest to spowodowane koniecznością zmiany mojej NIUNI na avanta. Z ciężkim sercem, ale jestem zmuszony do zamiany!autko niewiele się zmieniło, zainteresowanym wyślę aktualne zdjęcia na priv. Jeżeli jest ktoś chętny do zamiany na sedana to proszę o kontakt!:-) autko świeżo po wymianie łączników stablilizatora 2013, wymienione tarcze, klocki przód i tył w 2012r, autko przygotowane do sezonu po wymianie oleju, filtrów paliwa oleju oraz klima po odgrzybieniu, napełnieniu i ozonowaniu, listwa nad tablicą rejestracyjną nie posiada już wady widocznej na zdjęciach. Pozdrawiam
Gwerty Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 potwierdzam, auto jest praktycznie każdego dnia pod moim nadzorem i widzę co było robione. naprawdę fajna zdrowa seria
kaju Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Ja również miałem okazję kilka razy obcować z autem i mogę śmiało polecić - auto godne uwagi
GermanStyleA4 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Nie no... zegary i przedni panel wymiatają Czysta, zadbana bardzo ładny egzemplarz
Rekomendowane odpowiedzi