Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

'99 E46 320d na glebie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe, no tak bywa. następnym razem napewno kupisz 330d :good: ładnego polifcika, albo ew. 5 :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 00:05_________________________________________________i, że pozwolę sobie dodać, bo akurat miałem na zakładce: http://moto.allegro.pl/320d-190km-xenon-klima-tempo-sport-18-serwis-i1194755397.html :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie będę bawił się w swapy, chociaż temat przemknął mi przez głowę :) ale nie kalkuluje mi się to.

o, multifunkcji mi jeszcze brakuje :)

Opublikowano

a mi się kiera z multifunkcją nie podoba, ogólnie wolę kiery 4-ramienne, więc w bmw tylko zwykła, ew. trójramienna ze sterowaniem wtedy. :good:

Opublikowano
  • Autor

dla mnie kiera tylko 3-ramienna. 4-ramienne od razu przypominają mi taksówkę (mietki W124 :P )

Opublikowano

4 ramienne są lepsze do lansu :cool1:

Opublikowano

bezramienne lepsze jak w cytrynie :polew:, kiera ma dobrze leżeć w dłoniach, ile ma ramion to chyba mniej ważne

Opublikowano

zależy jak kto na to patrzy i do czego mu auto służy :wink4:

jak ktoś się lansuje 40km/h cały czas to mu bez różnicy, czy kiera dobrze leży w dłoni czy nie, co innego jak ktoś zapierdziela na granicach przyczepności na zakrętach :cool1:

Opublikowano

dokładnie to miałem na myśli michu :good:

Opublikowano

ja wolę tą pierwszą opcję + dobre audio :cool1:

Piotrek - rozumiem, że jesteś zarejestrowany na jakimś forum 3er.. czy coś tam. Jakby ci się rzucił temacik jak zrobić postojówki w halogenach to mógłbyś mi podesłać :good:

Opublikowano
  • Autor

puścić prąd z postojówek do halogenów? :naughty: tylko czy nie będzie wywalało błędu?

a propo postojówek - w trasie zapaliła mi się kontrolka żarówki, akurat miałem odpocząć to myślę sobie - wymienię. wysiadam - mijania są, drogowe są, włączam postojówki a zamiast lewej świeci mi kierunkowskaz :blink: gdy palą się mijania/drogowe - świeci postojówka w lampie, gdy same postojówki - kierunkowskaz. mam wersję pół-USA :polew:

Opublikowano

choinka :kox:

puścić prąd z postojówek - tak, ale nie może świecić światłem halogenowym.. chyba jakaś żarówka dwuwłóknowa czy coś?[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 10:19_________________________________________________wczoraj się zarejestrowałem w klubie bmw - wyczajam galerię użytkowników oraz Pet3r i zonk - nie mozna komentować :blink:

Opublikowano

puścić prąd z postojówek do halogenów? :naughty: tylko czy nie będzie wywalało błędu?

a propo postojówek - w trasie zapaliła mi się kontrolka żarówki, akurat miałem odpocząć to myślę sobie - wymienię. wysiadam - mijania są, drogowe są, włączam postojówki a zamiast lewej świeci mi kierunkowskaz :blink: gdy palą się mijania/drogowe - świeci postojówka w lampie, gdy same postojówki - kierunkowskaz. mam wersję pół-USA :polew:

to normalne jest ;)

jesli pada postojowka, to na samych postojowych w lampie w ktorej poszla zarowka zapala sie kierunek jako "zapasowa" postojowka,gasnie gdy zapalasz mijania/drogowe- mam tak samo :)

tylko,ze u Ciebie cos nie tak z pradem jest, skoro raz postojowka swieci,a raz nie i wywala blad

Opublikowano

Nie zawitałeś wczoraj czasami do Ostrowa? Bo tak mi się wydawało, że "spotkaliśmy się" za krzyżówce 60 pułku piechoty oraz królowej jadwigi :mysli:

Opublikowano
  • Autor

oj nie ale jeździ podobna po Kaliszu, tylko wzór koła inny i gleba delikatniejsza :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

autko fajne i jak na 136 km to nawet jeździ :gwizdanie: sam miałem taka tylko zamieniłem na A8 :decayed: a u ciebie odwrotnie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no dokładnie, odwrotnie :) mi bardziej pasuje charakterystyka VAGowskich diesli ale za to Bawarski klekot pracuje duuuuużo kulturalniej :) długo nią nie pojeżdżę, już wiem, że w przyszłym roku zmiana na 330d :good:

Opublikowano

no dokładnie, odwrotnie :) mi bardziej pasuje charakterystyka VAGowskich diesli ale za to Bawarski klekot pracuje duuuuużo kulturalniej :) długo nią nie pojeżdżę, już wiem, że w przyszłym roku zmiana na 330d :good:

No to jak na całego szaleć to pomyśl o 330xd :gwizdanie: a tak w nawiasie mówiąc to 330d duzoooo bardziej dynamiczny ale niestety już paliwożerny w porównaniu do 320d no a do tego koszty eksploatacyjne tez dobre parę % w górę niestety :kwasny: No ale ... :cool1:

Opublikowano

No to jak na całego szaleć to pomyśl o 330xd :gwizdanie: a tak w nawiasie mówiąc to 330d duzoooo bardziej dynamiczny ale niestety już paliwożerny w porównaniu do 320d no a do tego koszty eksploatacyjne tez dobre parę % w górę niestety :kwasny: No ale ... :cool1:

jeśli porównać w różnicy odpychania się pomiędzy silniekiem 320d i 330d to napewno tego drugiego nie można nazwać jakoś wielce paliwożernym :wink4:

Opublikowano

jeśli porównać w różnicy odpychania się pomiędzy silniekiem 320d i 330d to napewno tego drugiego nie można nazwać jakoś wielce paliwożernym :wink4:

tiaa :cool1: na pewno się odpycha nie porównywalnie lepiej 330 ale niestety pojemności się nie da oszukać :kwasny: ja tylko raz dałem się nabrać na dieselka co to miał być w miarę oszczędny jak na swoje osiągi i pojemność :wallbash:

Opublikowano

tiaa :cool1: na pewno się odpycha nie porównywalnie lepiej 330 ale niestety pojemności się nie da oszukać :kwasny: ja tylko raz dałem się nabrać na dieselka co to miał być w miarę oszczędny jak na swoje osiągi i pojemność :wallbash:

mianowicie na jakiego? niech zgadnę A6 3.0TDI Q aut. ???

jeśli tylko będziesz miał okazję do przejechania się 330d koniecznie to zrób i luknij sobie na spalanie :wink4: inaczej nie uwierzysz iż naprawdę taki silnik może stosunkowo palić :wink4: oczywiście każde auto jeśli się korzysta z pełnych możliwości swoje spali... nawet 1.9 TDI po chipsie przy wykorzystywaniu możliwości połknie sobie spokojnie 8/100. Jedno wiem napewno iż 330d to bardzo udany silnik i jeden z lepszych kompromisów jeśli chodzi o osiągi/spalanie jeśli chodzi o diesla;)