evul Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 to jest radio ktore chce polaczyc ze zmieniarka: czy w ogole jest jakis kabel ktory polaczy te dwa ustrojstwa by dzialaly?
aju Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 zrób go sobie sam, ale z tego co mi mówiono ta zmieniarka nie pójdzie w radiach z b5 dlatego kupiłem emulator
airbob Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Potwierdzam, te zmieniarki nie działają z radiami z tej serii
dr777 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 to ja podepnę się pod temat :gwizdanie: koledzy a które zmieniarki działają z tym radyjkiem ?? pytam ponieważ sam muszę przed zimą wymienić obecne radyjko (chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego przez zimą ) a nie chce zmieniać ori wyglądu w środku
airbob Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Z Concert I współpracuje zmieniarka montowana w bagażniku, z prostokątnym złączem albo tak samo wyglądająca ale z okrągłym złączem 13 pin. Co do zmiany concerta to szukaj concert plus produkcji blaupunkta, one nie marzną
Rekomendowane odpowiedzi