grzes1150 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 dzis po 19:30 na ul. Asnyka czarne b5 sedan z naklejką klubową, wczesniej chyba koło wielkiej go widziałem ale nie byłem pewny czy klubowe. To może moja była bo naklejki nie odklejałem a koleś z pod Rzeszowa kupił :> blachy RZE ..S4
Dawid0 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 dzis po 19:30 na ul. Asnyka czarne b5 sedan z naklejką klubową, wczesniej chyba koło wielkiej go widziałem ale nie byłem pewny czy klubowe. To może moja była bo naklejki nie odklejałem a koleś z pod Rzeszowa kupił :> blachy RZE ..S4 zwykłe b5 przed liftem RDE albo RSR ? nie pamietam
miro_x Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Dibo widziany jak spał jadąc za kierownicą z Łańcuta do Przeworska.
Dibo Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Dibo widziany jak spał jadąc za kierownicą z Łańcuta do Przeworska. Hehe... ano spał Trochę umordowany był
miro_x Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 No. widziałeś jak skodziną pogoniłem całe 60 kW
miro_x Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 e tam swoim bym jeszcze szybciej pogonił. Spieszyłem się.
Gość Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Który Dżentelmen mnie dzisiaj pozdrawiał w czarnym B6 sedan ?
Plugibugi Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 widziany Dawid0 pod E.Leclerc ok 17.40
Texi89 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 czarny sedan b5 RSA widziany dziś w Brzozowie ok. południa pozdro :hi:
Dawid0 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 widziany Dawid0 pod E.Leclerc ok 17.40 pozdro :-)
Texi89 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 dziś widziany r4fcio na stacji WATKEM na podkarpackiej pozdrawiam
r4fcio Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 dziś widziany r4fcio na stacji WATKEM na podkarpackiej pozdrawiam No mialem ladna przygode ;d Wybralem sie do RZ w poniedzialek na letnich ;d a tu zonk ;d wczoraj jak bylo w rz kazdy wie ;d puscilem sie po 12 do domku i niestety dojechalem do watkema i czekalem na znajomego az mi opony moje zimowe przywiezie ;d a ze z brzozowa do rz jechal 3 godziny to jeszcze wtedy czekalem masakra ;d zmienilem oponki na watkiemie z przodu i pojechalem ;p hehe ... tylko ze od niebylca droga juz do domku byla sliczna, najgorzej rzeszów-niebylec - masakra
WITT33 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 dziś widziany r4fcio na stacji WATKEM na podkarpackiej pozdrawiam No mialem ladna przygode ;d Wybralem sie do RZ w poniedzialek na letnich ;d a tu zonk ;d wczoraj jak bylo w rz kazdy wie ;d puscilem sie po 12 do domku i niestety dojechalem do watkema i czekalem na znajomego az mi opony moje zimowe przywiezie ;d a ze z brzozowa do rz jechal 3 godziny to jeszcze wtedy czekalem masakra ;d zmienilem oponki na watkiemie z przodu i pojechalem ;p hehe ... tylko ze od niebylca droga juz do domku byla sliczna, najgorzej rzeszów-niebylec - masakra Nie jechałeś czasem w piątek z Rzeszowa o godz 13 na podkarpackiej ? czarny avant B6 RBR....
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 WITT33 widziany nad ranem na PTHW wczoraj i dzis :gwizdanie:
Texi89 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 dziś widziany r4fcio na stacji WATKEM na podkarpackiej pozdrawiam No mialem ladna przygode ;d Wybralem sie do RZ w poniedzialek na letnich ;d a tu zonk ;d wczoraj jak bylo w rz kazdy wie ;d puscilem sie po 12 do domku i niestety dojechalem do watkema i czekalem na znajomego az mi opony moje zimowe przywiezie ;d a ze z brzozowa do rz jechal 3 godziny to jeszcze wtedy czekalem masakra ;d zmienilem oponki na watkiemie z przodu i pojechalem ;p hehe ... tylko ze od niebylca droga juz do domku byla sliczna, najgorzej rzeszów-niebylec - masakra u to nieźle ja też jechałem 3 godz do domu zczego 1.5 godz podkarpacką
WITT33 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 WITT33 widziany nad ranem na PTHW wczoraj i dzis :gwizdanie: hehe , my chyba musimy odpuścić na tym wątku bo za dużo wpisów zrobimy
r4fcio Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 dziś widziany r4fcio na stacji WATKEM na podkarpackiej pozdrawiam No mialem ladna przygode ;d Wybralem sie do RZ w poniedzialek na letnich ;d a tu zonk ;d wczoraj jak bylo w rz kazdy wie ;d puscilem sie po 12 do domku i niestety dojechalem do watkema i czekalem na znajomego az mi opony moje zimowe przywiezie ;d a ze z brzozowa do rz jechal 3 godziny to jeszcze wtedy czekalem masakra ;d zmienilem oponki na watkiemie z przodu i pojechalem ;p hehe ... tylko ze od niebylca droga juz do domku byla sliczna, najgorzej rzeszów-niebylec - masakra Nie jechałeś czasem w piątek z Rzeszowa o godz 13 na podkarpackiej ? czarny avant B6 RBR.... Tak - jechalem ;d co tydzien ok 12-13 wracam do domku ;d a w niedziele ok 16-18 jade do RZ
Plugibugi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 widziany Dawid0 ul.Słowackiego ok 15.40 pozdrowionka :gwizdanie:ale dziś rze zakorkowany masakra
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 z Marszałkowskiej na Piłsudskiego jechałem 40 minut
Rekomendowane odpowiedzi