Opublikowano 1 Lipca 201016 l dzieki jeszcze raz wszystkim za wsparcie moralne a tak swoja droga mam pytanie: panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic :?: ja sie pisze No ja chyba też bym wpadł
Opublikowano 1 Lipca 201016 l a tak swoja droga mam pytanie: panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic :?: Ja się pisze A-rek to się ugadamy w jakimś miejscu i pojedziemy razem
Opublikowano 1 Lipca 201016 l Autor ja sie pisze No ja chyba też bym wpadł Ja się pisze A-rek to się ugadamy w jakimś miejscu i pojedziemy razem no to jest nas czterech jutro godz 18:00 parking Neste i jedziemy na Gliwice
Opublikowano 1 Lipca 201016 l to ja też do WAs dołączę - chętnie poznam tych buraków z Gliwickich zlotów Ps. Jutro w Gliwicach są darmowe kiełbaski :gwizdanie: Ps. Tylko jak przyjedziecie z mamą, tatą, wujkiem , ciotką i 4 kuzynami to może zabraknąć Ps. oczywiście KUZYNKI mile widziane
Opublikowano 1 Lipca 201016 l to ja też do WAs dołączę - chętnie poznam tych buraków z Gliwickich zlotów Ps. Jutro w Gliwicach są darmowe kiełbaski :gwizdanie: Ps. Tylko jak przyjedziecie z mamą, tatą, wujkiem , ciotką i 4 kuzynami to może zabraknąć Ps. oczywiście KUZYNKI mile widziane eee Miron ja jutro będę później z osoba towarzyszącą to schowaj gdzieś 2 kiełbaski dla mnie (tylko nie te z ziemi) :gwizdanie:
Opublikowano 1 Lipca 201016 l z osobą towarzyszącą czyli co ? mam ją przywitać :gwizdanie: nie możesz się polansować coming/leaving home ej choć spamować na nasz wątek bo tam posucha...
Opublikowano 2 Lipca 201016 l wpadły Gliwickie hieny i znowu spam :gwizdanie: teraz Pucek będzie Rybnicki wszystkim...
Opublikowano 2 Lipca 201016 l wpadły Gliwickie hieny i znowu spam :gwizdanie: teraz Pucek będzie Rybnicki wszystkim... zawsze byłem przeciwnikiem spotów w Rybniku :gwizdanie: więc oficjalnie jestem Gliwicką mendą ale Rybnik też będę odwiedzał
Opublikowano 2 Lipca 201016 l [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 11:00_________________________________________________jak już Rybnik się troszke rozrośnie i będziecie się regularnie spotykać to zorganizujemy mega wspólny zlot Śląski - wszystkie ekipy - może uda sie przekroczyć 30 szt
Opublikowano 2 Lipca 201016 l jeszcze brakuje jednego regionu... ale to by Gregory musiał się za to zabrać... chodzi mi o bytom piekary tarnowskie i okolice, bo ta strona ma nadal wszędzie daleko.. :gwizdanie:
Opublikowano 2 Lipca 201016 l Kiedyś STA mocno działało i fają ekipe mieli - często u nich grilowaliśmy
Opublikowano 2 Lipca 201016 l a tak swoja droga mam pytanie:panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic question Niestety Arku, ja tym razem odpadam, dziś o 17:00 jadę jeszcze do pracy także lipa ;( daj numer do szefa :gwizdanie:
Opublikowano 2 Lipca 201016 l miron ja pracuje na zmiany także w tygodniu ciężko no chyba że mam na 24:00
Opublikowano 2 Lipca 201016 l miron ja pracuje na zmiany także w tygodniu ciężko no chyba że mam na 24:00 no to właśnie po to miron chce ten nr telefonu do szefa