Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłeś pewnie na takiej imprezie ile to wyszło w sumie łącznie z dojazdem i wiadomo innymi dodatkami mniej więcej

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niestety jeszcze nie byłem :confused4: zawsze coś nie pasiło :wallbash:

ale tym razem już jadę :evil:

Opublikowano

:hi:

Czesc Synki jo pisza z Hamburga, po piyrwsze tu je klawiatura QWERTZ i juz mie ch***j szczylo ,ale po 0,7l ze szwagrem moga do Was napisac tych pora strof bo mi wena prziszla ale i tak ten post kosztowol mie 10 minut, bron boze nie z powodu gozoly yno tej piredolonyj tastatury.

SERDECZNE POZDROWIENIA :good:

Niunia na trasie GOOD :decayed: srednia od 130 do 160 kmh

Opublikowano

Czesc Synki jo pisza z Hamburga, po piyrwsze tu je klawiatura QWERTZ i juz mie ch***j szczylo ,ale po 0,7l ze szwagrem moga do Was napisac tych pora strof bo mi wena prziszla ale i tak ten post kosztowol mie 10 minut, bron boze nie z powodu gozoly yno tej piredolonyj tastatury.

SERDECZNE POZDROWIENIA :good:

Niunia na trasie GOOD :decayed: od130 do 160

Wiesiek :hi:

Na zdrowie :drunk:

Opublikowano

Dzieks Robert ida nynac narka :hi:

Opublikowano

Dzieks Robert ida nynac narka :hi:

:wink4:

Opublikowano

:hi: po robocie

Mam takie pytanko : wybiera się ktoś z Was do BT w przyszłym roku (jakoś koniec lutego 2011r.) ?

Myśle że dałbym rade ale na 80% :>

Opublikowano

Mam takie pytanko : wybiera się ktoś z Was do BT w przyszłym roku (jakoś koniec lutego 2011r.) ?

Przypomniało mi się że szukałeś :mysli:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167984.0;topicseen

Opublikowano

Przypomniało mi się że szukałeś :mysli:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167984.0;topicseen

ooo widzisz musze zagadać thx :good:

Opublikowano

hello Chłopaki moja furka do sprzedania :tongue4:

mam jeszcze na sprzedaż yamahe R6 2002r niebieska oryginalny przebieg 18000km ;)

:hi: Moje marzenie Ile Chcesz za R6?
Opublikowano

hello Chłopaki moja furka do sprzedania :tongue4:

mam jeszcze na sprzedaż yamahe R6 2002r niebieska oryginalny przebieg 18000km ;)

:hi: Moje marzenie Ile Chcesz za R6?

R6 jest z Wloch, kupilem ja juz w PL niezarejestrowana 3lata temu.. 13000pln :wink4:

ja tez sie do BT wybieram :decayed: biore narty ale z tego co slysze nie wiem czy w ogole je zaloze :kox:

Opublikowano

seves Wrzuć fotkę "przecinaka" :naughty:

R6 2002r niebieska - cala niebieska z niebieska "sportowa" szyba, Koles zrobil ja tak ze jest strasznie do R1 podobna :naughty:

wydech akrapovic :D ladnie serio ladnie brzmi.. foty mam na moim kompie.. po robocie wciepne ;)

lekki slizg miala na prawa str- mam foty jak wygladala owiewka prawa malowana na wydechu lekki slad.. jak masz szpeca znajomego to podjedziemy zerknie i bedzie w szoku- serio oryginal przebieg ;) moi kumple wszyscy byli w szoku :decayed: ubezpieczenie placilem wczoraj :P bo do 20pazdziernika bylo wazne i przez to w weekend nie pojezdzilem teraz ;(

na rok oplacone :wink4:

Opublikowano

seves Wrzuć fotkę "przecinaka" :naughty:

R6 2002r niebieska - cala niebieska z niebieska "sportowa" szyba, Koles zrobil ja tak ze jest strasznie do R1 podobna :naughty:

wydech akrapovic :D ladnie serio ladnie brzmi.. foty mam na moim kompie.. po robocie wciepne ;)

lekki slizg miala na prawa str- mam foty jak wygladala owiewka prawa malowana na wydechu lekki slad.. jak masz szpeca znajomego to podjedziemy zerknie i bedzie w szoku- serio oryginal przebieg ;) moi kumple wszyscy byli w szoku :decayed: ubezpieczenie placilem wczoraj :P bo do 20pazdziernika bylo wazne i przez to w weekend nie pojezdzilem teraz ;(

na rok oplacone :wink4:

to kiedy mogę przetestować? :cool1: Twoja Audica jest srebrna?Byłeś ostatnio na rybnickim spocie co nie?[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 09:22_________________________________________________nic ide spac po nocce :witch:
Opublikowano

:hi: :hi:

Opublikowano

dzieńdoberek powiedzcie mi proszę ile moja fura powinna za***rdalać :a4fan: myślę że powinienem zrobić logi

Opublikowano

to kiedy mogę przetestować? :cool1: Twoja Audica jest srebrna?Byłeś ostatnio na rybnickim spocie co nie?[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 09:22_________________________________________________nic ide spac po nocce :witch:

moja jest ta - anglik przerobiony :D

bylem ostatnio ale podjechalem na koniec

[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 10:13_________________________________________________

dzieńdoberek powiedzcie mi proszę ile moja fura powinna zasuwać :a4fan: myślę że powinienem zrobić logi

Angry powiem Ci inaczej.. jestes szczesciarzem :D bo slyszalem ze ajm ma niesamowity potencjal ;) ostatnie silniki ktore szly w b5 dawali 115km a samym programem ciagna je tak jak 1.9 130 na ok. 170km :D

wiem ze wazny jest moment :P konie pisze szacunkowo :gwizdanie:

ja bym sie nad programem nie zastanawial... przy takiej roznicy za 1000zl :naughty:

Opublikowano
:hi: z deszczowego Hamburga
Opublikowano

Angry powiem Ci inaczej.. jestes szczesciarzem :D bo slyszalem ze ajm ma niesamowity potencjal ;) ostatnie silniki ktore szly w b5 dawali 115km a samym programem ciagna je tak jak 1.9 130 na ok. 170km :D

wiem ze wazny jest moment :P konie pisze szacunkowo :gwizdanie:

ja bym sie nad programem nie zastanawial... przy takiej roznicy za 1000zl :naughty

też się nie zastanawiam tylko kasę muszę skołować,najpierw budowa domu,tylko czemu moja leci tylko książkowe 207 a wg.navi 195 :sick3: navi tylko mi humor psuje :wallbash: :wallbash: :wallbash: