Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem Goodyear UG7 lub Michelin A4 ale ... cena :thumbdown:

szkoda kasy na te 3-4 miesiące :gwizdanie:

Jak zaliczasz dziurę to dzwonisz na pały, spisują szkodę i zwracasz się z tym do zarządu dróg a oni wypłacają kasę.

a robiles tak kiedys :naughty:

to wszystko takie proste sie wydaje ale nie zycze tego nikomu z Was .. 3lata temu tak zrobilem zadzwonilem policja przyjechala wszystko niby ok ale po pol roku dalem spokoj i tak kasy nie zobaczylem.. nie oplaca sie dla kilku stowek tego zachodu.. powaznie

No wiesz jakbym gdzieś przywalił w dziurę i miał wydać 550zł za nowego dunlopa, to bym zadzwonił po pały...

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Helllo Robercik

Ja na chwilkę i zaraz spadam spać jutro I zmiana a dwa dni imprezka była, :kox: no i w środę z rana na Hamburg

Wiesiek przywieź co fajnego od onkla Helmuta :naughty:

:tongue4:

[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 19:46_________________________________________________

chciałem Goodyear UG7 lub Michelin A4 ale ... cena :thumbdown:

szkoda kasy na te 3-4 miesiące :gwizdanie:

te 15" co sprzedałem teraz w sobotę były to Michały A3 - najlepsze zimówki jakie miałem do tej pory (nieraz d*pę mi uratowały) :good:

Opublikowano

te 15" co sprzedałem teraz w sobotę były to Michały A3 - najlepsze zimówki jakie miałem do tej pory (nieraz d*pę mi uratowały) :good:

Robert a wiesz ze takich fajnych juz nie kupisz :no:

nawet jakbys zalozyl idealnie te same gumy ale 205 na 16calach to juz nie bedzie to samo ;(

ja mialem jeszcze w vectrze fuldy montero 185 na 14calowej feldze i tez najlepsze jakie do tej pory mialem :tongue4:

prawda taka ze zimowka na snieg i lod musi byc waska ale ta sama opona na suchym asfalcie szybko sie skonczy ;(

i jak zawsze cos za cos :confused4:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 19:53_________________________________________________Pany lece :hi:

cos ostatnio kurde nie mam za duzo czasu na forum :embarrassed:

Opublikowano

nawet jakbys zalozyl idealnie te same gumy ale 205 na 16calach to juz nie bedzie to samo ;(

ja mialem jeszcze w vectrze fuldy montero 185 na 14calowej feldze i tez najlepsze jakie do tej pory mialem :tongue4:

prawda taka ze zimowka na snieg i lod musi byc waska ale ta sama opona na suchym asfalcie szybko sie skonczy ;(

i jak zawsze cos za cos :confused4:

Tomasz Młodawski, menedżer produktu Michelin Polska:

Nie zaleca się zmiany szerokości opony zimowej na węższą niż letnia. Obecnie dąży się do zastosowania identycznego rozmiaru w oponach letnich (w rozmiarach homologowanych przez producentów samochodów) i oponach zimowych. Zwężanie opon na zimę powoduje pogorszenie parametrów trakcyjnych auta, a poprzez zmniejszenie powierzchni styku z drogą - pogorszenie hamowania na mokrej, zaśnieżonej (ubitej) i oblodzonej nawierzchni.

http://www.oponeo.pl/artykul/czy-powinienem-miec-na-zime-wezsze-opony

Opublikowano

i jak zawsze cos za cos :confused4:

Tomasz Młodawski, menedżer produktu Michelin Polska:

Nie zaleca się zmiany szerokości opony zimowej na węższą niż letnia. Obecnie dąży się do zastosowania identycznego rozmiaru w oponach letnich (w rozmiarach homologowanych przez producentów samochodów) i oponach zimowych. Zwężanie opon na zimę powoduje pogorszenie parametrów trakcyjnych auta, a poprzez zmniejszenie powierzchni styku z drogą - pogorszenie hamowania na mokrej, zaśnieżonej (ubitej) i oblodzonej nawierzchni.

http://www.oponeo.pl/artykul/czy-powinienem-miec-na-zime-wezsze-opony

:good: Tak też chcę zrobić -jak ori 205/55/16 tylko z mniejszym indeksem prędkości-zejdę z W do H i będę się pilnował :> Moje typy to Dunlop 3D i Pirelli Sottozero-głównie ze względu na markę ,półkę opon i wygląd bieżnika no i oczywiście opinie :naughty:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 00:09_________________________________________________Dzięki Wszystkim za poradę co do stalówek :cool1:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 00:09_________________________________________________A co do wieku tych opon na stalówkach-to czy ktoś z Was kupuje zimówki na 1 lub 2 lata?Czy użytkujecie je 4-5? Wszystko zależy od jazdy i sposobu przechowywania przez lato także mam nadzieję że jeszcze min 2 lata by posłużyły jakbym je kupił[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 00:13_________________________________________________Stalówki też by się przydały na zapasy 1 na lato 1 na zimę wtedy sprzedałbym moją nie do kompletu 5-ą alu z innym wzorem :>
Opublikowano
  • Autor
:hi: z rana
Opublikowano

:bry: Wszystkim

Opublikowano

:bry: Wszystkim

wszystkim Paniom i Panom :siema:

Opublikowano