Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ja ja moge dyrygować tylko :tongue4:

:bry:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 14:11_________________________________________________

Ja kiedyś grałem , ale bardziej w Multi , nawet wygrałem raz niecałe 400 złoty , a tak średnio mniejsze kwoty , moja więcej gra też tam coś już nie raz wygrała , 4 też miała , ale szóstka żeby siadła i ze 5 baniek przynajmniej :gwizdanie:

Zaraz jebnąłbym robotą i żył z odsetek :decayed:

Jo tyż :decayed: Miałem do tej pory jedną piątkę,dużo czwórek a trójek to nawet nie licze :wink4:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 14:21_________________________________________________
spoko koles :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 14:22_________________________________________________do odważnych swiat należy :naughty:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 14:22_________________________________________________

:bry:

ktory z kolegow pomoze mi przelozyc zawias? w zamian dam 4x eibachy albo 4x 1be do 1.9tdi;p tyl bedzie kompetny wystrarczy przerzucic, a przod trzeba bedzie naciagnac niestety.

-- mój mechanik :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 14:24_________________________________________________nikogo ni ma to na tv się przenoszę :witch:
Opublikowano

No ja jeszcze raz chciałbym mieć 6 lotka. :good::naughty:

Już raz chciałem. :nabijasie:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 16:06_________________________________________________wiecie coś na temat decks88 + Magdalena bo mają do wieczora czas czy jadą czy nie :)
Opublikowano

pozwole zacytowac:

AUDI jest jak Media Markt - nie dla Idiotów :D

co polecacie za zarniki d2s brac takie za 30-50zl z allegro czy ori philips/osram ? macie cos sprawdzonego z zamiennikow ?

Opublikowano

Pod Rybnikiem jest sklep z takimi gratami. Wieczorem wysle Ci linka jak wroce do domu.

Opublikowano

pozwole zacytowac:

co polecacie za zarniki d2s brac takie za 30-50zl z allegro czy ori philips/osram ? macie cos sprawdzonego z zamiennikow ?

Jak chcesz do audika shit wsadzać to mogłeś sie lepi to signum kupić :disgust:

Opublikowano

pozwole zacytowac:

niebylbys to ty by 3groszy nie wtracic :gwizdanie:

niekiedy zamienniki sa bardzo dobre (co se oczywiscie bardzo mało zdarza ale....) czekom na opinie jezeli bydze kupa z zamienikow kupia ori

Opublikowano

Jak chcesz do audika shit wsadzać to mogłeś sie lepi to signum kupić :disgust

Bardzo fajne auto i tańsze od OOOO.

Opublikowano

Pany czemu teraz w niedziele jest spot :?: [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 19:03_________________________________________________

pozwole zacytowac:

niebylbys to ty by 3groszy nie wtracic :gwizdanie:

niekiedy zamienniki sa bardzo dobre (co se oczywiscie bardzo mało zdarza ale....) czekom na opinie jezeli bydze kupa z zamienikow kupia ori

Cytować się nauczu :tongue4:

Opublikowano

Lepiej raz kupic i miec spokoj, H4mm3R dobrze Ci radzi :gwizdanie:.

Opublikowano

Kup najdroższe jakie są :good:

Opublikowano

co jest tanie to jest drogie-stare powiedzenie

[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 19:28_________________________________________________

znaczy się ,że facet pomylił mieszkania :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dobre :decayed:

Opublikowano

masakra :sick3:

Opublikowano

To był Twój powrót ze spota :polew:

Opublikowano

:polew: :polew:

Opublikowano

decks88 !!!!!!

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.new%3Btopicseen#new[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 19:59_________________________________________________

ja po gorzole nie rzygam :no: ,padam na pysk ale nie rzygam na szczęście [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 20:01_________________________________________________

:polew: :polew:

te :baseball: