Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też :tongue4::decayed: i geburstag :>

:hi:

Pioter to wszystkiego najlepszego :drunk:

PS. naucz się cytować :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: ponownie Robercik ,Tomek i wszyscy obecni :>[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:33_________________________________________________nigdy sie nie naucza cytowac a geb...23 -go :tongue4:
Opublikowano

A no to jeszcze czas na życzenia :cool1:

[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:34_________________________________________________Ale w "kalendarzu" 23 lutego nie jest zaznaczony Twój nick , że masz urodziny :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Robert jak Bedziesz miał chwilka kiedys Obejrz mi w etce kod simeringu wybieraka skrzyni i teleskopy tylnej klapy,no i przewód odprowadzający chłodnicy tj.metal i guma ,tylko nie wiem czy to jest osobno ,czy w całosci [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:37_________________________________________________

Ale w "kalendarzu" 23 lutego nie jest zaznaczony Twój nick , że masz urodziny :gwizdanie: :cool1

w kalendarzu to imieniny piszą :decayed::polew:
Opublikowano

siemano Piotrek

Opublikowano

jaką masz skrzynię ? najlepiej podaj kod skrzyni z wlepki

Opublikowano

ucza się cytowac :wink4:

i dobrze ,na naukę nigdy za późno :wink4:

Opublikowano

jaką masz skrzynię ? najlepiej podaj kod skrzyni z wlepki

wlepki? z książki serw.? nie wiem o co kaman niestety
Opublikowano

tu na forum w "kalendarzu" akurat urodziny :wink4: widocznie nie zaznaczyłeś w Twoim profilu kiedy masz

Opublikowano

tu na forum w "kalendarzu" akurat urodziny :wink4: widocznie nie zaznaczyłeś w Twoim profilu kiedy masz

wiem podpuszczam Cię :naughty::decayed:
Opublikowano

wlepkę masz w książce serw. , we wnęce na koło zapasowe i pod tylnym siedzeniem

Opublikowano

wlepkę masz w książce serw. , we wnęce na koło zapasowe i pod tylnym siedzeniem

ide po książkę do plecaka :wink4: i po leszka bo się skończył :gwizdanie: :naughty:
Opublikowano

Jeżeli chodzi o siłowniki , to są dwa rodzaje , chociaż myślę , że będziesz miał ten pierwszy , sprawdź na swoich siłownikach bo na 10000% są na nich nr. :cool1:

21846973.jpg

[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:46_________________________________________________Jeżeli chodzi o wąż cieczy musisz mi podać o który Ci chodzi :wink4:

51311681.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o siłowniki , to są dwa rodzaje , chociaż myślę , że będziesz miał ten pierwszy , sprawdź na swoich siłownikach bo na 10000% są na nich nr. :cool1:

21846973.jpg

[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:46_________________________________________________Jeżeli chodzi o wąż cieczy musisz mi podać o który Ci chodzi :wink4:

51311681.jpg

masakra! :> jak się nie mylę to chodzi o nr.2 od chłodnicy do góry do silnika[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:53_________________________________________________moja baby miała pierwszą rejestrację w Deutschland w moje 24 urodziny-to auto na mnie czekało :cool1::naughty: :>
Opublikowano

(2) ma nr. 078 121 058 M ale nie wiem na 100% czy o ten Ci chodzi ( na tym starym wężu też powinien być nr. :gwizdanie: )

Opublikowano

(2) ma nr. 078 121 058 M ale nie wiem na 100% czy o ten Ci chodzi ( na tym starym wężu też powinien być nr. :gwizdanie: )

ten stary je zgrymniały na maxa ;([br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:59_________________________________________________tak na moje oko to łączy sie metal od chłodnicy a powyżej jest guma-tylko nie wiem ,czy to w całosci jest ,czy osobno idzie kupic[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 23:01_________________________________________________na spocie Obejrzysz-tylko chyba nie na najbliższym bo musza gosci przyjmowac[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 23:02_________________________________________________W każdym razie dziękuje Robercik za fachowe instrukcje-jak zawsze można na Ciebie liczyc :notworthy:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 23:03_________________________________________________o K..wa pierwszego rybnickiego spota będe musiał opusci ;( :decayed:
Opublikowano

Ja muszę spadać

Nara :hi: