Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Witam panów Jako że w środe będę miał już swoje wozidło (oczywiście a4 b5) postanowiłem się przywitać, bo pewnie nie raz będę potrzebował waszej pomocy;)
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Witam panów Jako że w środe będę miał już swoje wozidło (oczywiście a4 b5) postanowiłem się przywitać, bo pewnie nie raz będę potrzebował waszej pomocy;) Zapraszamy na spoty
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Siema SR klubowicze [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 13:44_________________________________________________toście zaś potankowali :gwizdanie:
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l ja se chyba w następny weekend popuszczę bo już też nie pamiętam kiedy
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Siema SR klubowicze [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 13:44_________________________________________________toście zaś potankowali :gwizdanie: Tak tylko delikatnie na rożnie skosztowałem tego i owego
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l my się z moją ślubną z pierwszego małżeństwa zbieramy i jedziemy do moich "staruszków"
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Autor Witam panów Jako że w środe będę miał już swoje wozidło (oczywiście a4 b5) postanowiłem się przywitać, bo pewnie nie raz będę potrzebował waszej pomocy;) witaj kolego
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Arku, te sprężynki do klamek jeszcze masz jakieś dostępne , z montażem też by szło z Tobą zagadać :gwizdanie:
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Autor Prezesie Arku, te sprężynki do klamek jeszcze masz jakieś dostępne , z montażem też by szło z Tobą zagadać :gwizdanie: ja sprężynkę dostałem od Wieśka a z montażem nie widze problemu ale Andy chyba ma takie sprężynki
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l się umie się zrobi ,a jak się nie umie to trza będzie poprosić kogoś