Opublikowano 11 Lipca 201115 l Pany zostanę tatusiem :radocha: :good: :oklaski:to teraz chopie max 1,10zł na drodze więcej ni
Opublikowano 11 Lipca 201115 l Pany zostanę tatusiem :radocha: A tak sobie 10min myślałem kiedy się pochwalisz :gwizdanie: Graty chopie PS. to czekam rano
Opublikowano 11 Lipca 201115 l to kiedy pijemy A co zostałeś mamą mamo, mamo, nalej mi zupy ! - nie mów do mnie 'mamo' - dlaczego ? - to że sypiam z Twoim ojcem nie oznacza, że masz do mnie mówić 'mamo' - a jak mam mówić ? - normalnie: Andrzej
Opublikowano 11 Lipca 201115 l oj wypijemy ,tylko czas zorganizować to będzie wyzwanie[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:55_________________________________________________ to kiedy pijemy A co zostałeś mamą mamo, mamo, nalej mi zupy ! - nie mów do mnie 'mamo' - dlaczego ? - to że sypiam z Twoim ojcem nie oznacza, że masz do mnie mówić 'mamo' - a jak mam mówić ? - normalnie: Andrzej tyś jes dupny :polew: :polew:
Opublikowano 11 Lipca 201115 l gratulacje ArturQ a tak poza tym i dobbranoc bo My tez chcemy napsocic
Opublikowano 11 Lipca 201115 l Dzięki Grzegorz :>, na pw kilka wskazówek chcesz :gwizdanie: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 22:14_________________________________________________pukim jest na świerzo :polew: :polew:
Opublikowano 11 Lipca 201115 l nie no mysle ze se poradza to sie robichyba tak... "tam i nazot...tam i nazot...itd :kox:" czy jakos tam
Opublikowano 11 Lipca 201115 l no to nic tylko dzialac, mowisz... [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________nie no ide "spac " dobranoc