Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piotrek tel. nie odbiera wiec pewnie juz goni klekota gdzes po autobanie :kox::decayed:

:good: :good: :good:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zrobiłem sobie dzisiaj wycieczke do Tarnowskich, a dokładnie do Kalet, droga powrotna to była masakra, całe podwozie mam pewnie zdrachane takie ch*owe drogi mają w Bytomiu i Rudzie Śląskiej :wallbash:

kumpel dziś miał wolne więc ja nie mam historii dla Pretora ale widzę że już Arturoo mnie uprzedził :>

Opublikowano

trzeba sobie pomagać :wink4:

dobrze ,że z kilku stron(kilka osób ma dojście :wink4:) jest dojście do takich info :good:

Opublikowano
  • Autor

tak jak mówisz :good:

Opublikowano

szukam sprysków mgiełkowych do mojej ,z czego(z jakiego auta) by podeszły tak p&p :mysli: ?

Opublikowano

zrobiłem sobie dzisiaj wycieczke do Tarnowskich, a dokładnie do Kalet, droga powrotna to była masakra, całe podwozie mam pewnie zdrachane takie ch*owe drogi mają w Bytomiu i Rudzie Śląskiej :wallbash:

kumpel dziś miał wolne więc ja nie mam historii dla Pretora ale widzę że już Arturoo mnie uprzedził :>

Kolego to nic, najgorsze drogi to w zabrzu są :-P. A co to a4 to powiem koledze ze ja już szukam ponad pół roku i znalezienie czegoś przyzwoitego (w sedanie) graniczy z cudem. Musza kupić coś i jeździć do was na spoty ^^

Opublikowano

passat ma inne mocowani i trzeba rzeźbić :thumbdown:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 19:16_________________________________________________

Kolego to nic, najgorsze drogi to w zabrzu są :-P. A co to a4 to powiem koledze ze ja już szukam ponad pół roku i znalezienie czegoś przyzwoitego (w sedanie) graniczy z cudem. Musza kupić coś i jeździć do was na spoty ^^

sprzedam Ci avanta :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

passat ma inne mocowani i trzeba rzeźbić :thumbdown:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 19:16_________________________________________________

sprzedam Ci avanta :naughty: :gwizdanie:

Byłby sedan byśmy gadali :D Powietrza nie lubie wozić. Ale musze przyznać że według mnie masz najładniejszy kolor a4 jaki był.

Opublikowano

:notworthy:

:decayed:

Opublikowano

zdało by się kiedyś ustawić w jastrzębiu bo widuje Cię co nieco na mieście :)

Opublikowano

kiedyś były próby by w czwartki się spotykać ale umarło na szczęście :wink4:

Opublikowano

Czemu na szczęście umarło chyba pech że umarło :-P

Opublikowano

na szczęście umarło :good:

sam jeździłem więc nuda :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: :hi:

Opublikowano

Artur ma najszybszy samochod jaki znam :kox: :kox: :kox: :kox:

widuja go wszyscy i wszedzie :decayed:

kiedyś były próby by w czwartki się spotykać ale umarło na szczęście :wink4:

ales dowalil na szczescie :rolleyes:

Opublikowano

Artur ma najszybszy samochod jaki znam :kox: :kox: :kox: :kox:

widuja go wszyscy i wszedzie :decayed:

:kox:

dziwne :mysli: ,że tak jest skoro to akn'em jeżdżę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

szukam sprysków mgiełkowych do mojej ,z czego(z jakiego auta) by podeszły tak p&p :mysli: ?

ja to rozkminiałem jakiś rok temu i z tego co wiem to p&p nie ma :confused4: ja chciałem z Touran'a zaadoptować

Ale musze przyznać że według mnie masz najładniejszy kolor a4 jaki był.

dzięki :notworthy::decayed:

Opublikowano

ja to rozkminiałem jakiś rok temu i z tego co wiem to p&p nie ma :confused4:ja chciałem z Touran'a zaadoptować

sprawdzałeś to ?[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:37_________________________________________________

Ale musze przyznać że według mnie masz najładniejszy kolor a4 jaki był.

dzięki :notworthy::decayed:

jak to mówi siemian .......kolor ala Papa Smerf :>

Opublikowano
  • Autor

ja to rozkminiałem jakiś rok temu i z tego co wiem to p&p nie ma :confused4:ja chciałem z Touran'a zaadoptować

sprawdzałeś to ?

nie pamiętam do końca w czym był problem ale chyba z mocowaniem albo wielkością dysz

Opublikowano

coś bym porobił zanim będzie -5 na dworze :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:46_________________________________________________już dawno chciałem to zmienić ,tylko nie mogłem się do tego zabrać na spokojnie