Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a swoja droga ciekawe ile taki sciagacz kosztuje :mysli:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a swoja droga ciekawe ile taki sciagacz kosztuje :mysli:

od 20 zł wzwyż

Opublikowano

no wlasnie takl chodze po necie i widze od 35 :decayed: (YATO) do nawet 1200 na alledrogo :wallbash:

Opublikowano

Porządny ok 100 ten za 20 się złamie albo skrzywi.

Ten z mojego linka ok 200 ale to Facom :wink4:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:07_________________________________________________http://www.imbth.com.pl/?cmd=dodaj&produkt=40971[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:08_________________________________________________100 zł kosztuje dobry dżapański w IC może ktoś ma zniżki to se kupie :evil:

Opublikowano

dobrze wiedziec :decayed: ja niestety nie mam znizek :(

a musze se to sprawic, bo za duzo tego robie aby tego nie miec :przebiegly:

Opublikowano

Synek a wiela bieresz za wymiana ?

Opublikowano
  • Autor

100 zł kosztuje dobry dżapański w IC może ktoś ma zniżki to se kupie :evil:

Wiesiek, a wiela kosztuje w Focie :gwizdanie:

Opublikowano

a zainteresowany jestes :przebiegly:

Wiesku pamietaj...ja zawsze jestem do zgody zalezy i ile ich wymienic i ktore :?:

Opublikowano

Na zamówienie ,Pytałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:30_________________________________________________

a zainteresowany jestes :przebiegly:

Wiesku pamietaj...ja zawsze jestem do zgody zalezy i ile ich wymienic i ktore :?:

150 znajomy mechanior za komplet mi bierze

Opublikowano
  • Autor

Na zamówienie ,Pytałem :gwizdanie:

a jaki koszt :?:

Opublikowano

komplet tzn wszystkie czy strona czy komplet np gornych lub dolnych :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:33_________________________________________________wracam o 18:01 bo zona mnie gnebi :blink:

Opublikowano

komplet tzn wszystkie czy strona czy komplet np gornych lub dolnych :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:33_________________________________________________wracam o 18:01 bo zona mnie gnebi :blink:

Wszystko Grzesiu

Opublikowano

wiesiek jaka była strona tego forum o auto mapie co kiedyś podawałeś ???

Opublikowano

wiesiek jaka była strona tego forum o auto mapie co kiedyś podawałeś ???

http://www.my-navia.pl/

Opublikowano

to ogolnie powiem, ze taniego masz tego mechanika, bo ja biore 100 od strony, ale za 150 a nawet kapke mniej :tongue4: mysle ze bym sie podjal zadania :) ... jakby co :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:11_________________________________________________no...100zeta od nie rozruszanej strony, bo jak bylo juz ruszane to "lzej na sercu sie robi" :decayed:

Opublikowano

Goście przyszli :drunk: narka :hi:

Opublikowano

łłojojojjj...Wiesku, jutro to tymi oparami bedziesz lampiony odpalal :decayed:

Opublikowano

:hi:

byłem tam zobaczyć tą chatke zrobioną przez leśniczych i powiem że elegancko tam jest zdjec niestety nie zrobiłem bo było zajęte przez kogoś i nie wchodziłem tam ale moim zdaniem żeby zrobić sobie tam ognicho lub grilla to w sam raz :good:

tutaj się to znajduje :

http://www.zumi.pl/,,,18.5736587,50.108164,3,1,namapie.html?userMapPointText=chata+na+ognicho+&+grill+&userMapPointX=18.57308&userMapPointY=50.108544[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:54_________________________________________________tylko ciekaw jestem jak tam bedzie z dostepnoscia :mysli:

Opublikowano

byłem tam zobaczyć tą chatke zrobioną przez leśniczych i powiem że elegancko tam jest zdjec niestety nie zrobiłem bo było zajęte przez kogoś i nie wchodziłem tam ale moim zdaniem żeby zrobić sobie tam ognicho lub grilla to w sam raz :good:

tutaj się to znajduje :

http://www.zumi.pl/,,,18.5736587,50.108164,3,1,namapie.html?userMapPointText=chata+na+ognicho+&+grill+&userMapPointX=18.57308&userMapPointY=50.108544[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:54_________________________________________________tylko ciekaw jestem jak tam bedzie z dostepnoscia :mysli:

to w lato będzie fajnie, ale niedziela lub sobota to raczej zajęte :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

tutaj się to znajduje :

no to widzę że jest to jakiś 1 km od naszego nowego miejsca spotkań, jest to miejsce ogólnodostępne :?: