Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shocked:

o klawiaturze laserowej słyszałem ale z hologramem chyba przesadzili :kox:

:tongue4:

Kurde Synki ale się dym zrobił na tych Żorskich :rolleyes:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz...ja śledzę oba wątki :wink4:

ojj...blant...na rybnickich gliniarzy nie ma co liczyć...oni sami sobie mandaty wlepiają :wallbash: a wiem, bo kumpel tam robi i powiedział, że jedna wielka paranoja :confused4:

Opublikowano

Moja chce w scrabble'a grać :rolleyes:

Spadam :hi:

Później tu zajrzę :wink4:

:good:

dobry mąż :naughty:

a bawi Was jeszcze scrable rozbierane? :gwizdanie:

bo w zwykłe chyba nie grocie :cool1:

:hi:

i jak robert. dupsko już nabrało swoich naturalnych kolorów :decayed:

:polew: :polew: jakie tu pytania lecą :kox:

Arturoo jak robisz jutro, bo może Cię wykorzystam

to dopiero jazda :kox:

Ale mam dziś przejebany dzień nie dość że miałem kolizje dzisiaj nie z mojej winy bo koleś omijał mnie i mi otarł tył samochodu i wezwalem policje bo koles mnie oskarażał że to moja wina to dzwonie pewny po pały przyjechali i wywnioskowali że to moja wina i w dodatku dostałem mandat 300zł + 6 pkt karnych po prostu bajka :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: j**ane kundle :!:

2011_12_19_19_24_14.jpg

2011_12_19_19_24_21.jpg

o uuuurrrrrrwaaaaa Blant nie zazdroszcze :confused4:

tym bardziej że Cie wydymali ;(

masakra - kumpel tak miał kiedyś kobieta dzwoniła na pały ale na komórkę nie 112 i się okazało że wprawdzie policjant ale jej kolega przyjechał bo coś jak jeden stał z nim to drugi z laską poszli na bok i potem to już było że jego wina z d*py się wzięła :rolleyes:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:19_________________________________________________

Spadam narka :hi:

ja też spadam bo nie śpie od 0:30....

ja też się zbieram

wpadne później :hi:

Opublikowano

wiesz...ja śledzę oba wątki :wink4:

ojj...blant...na rybnickich gliniarzy nie ma co liczyć...oni sami sobie mandaty wlepiają :wallbash: a wiem, bo kumpel tam robi i powiedział, że jedna wielka paranoja :confused4:

no właśnie sie dowiedziałem myslalem że mnie rozjebi# jak widziałem ich jak oceniali i myśleli kto jest winny i tak wywnioskowali że sam sobie wezwałem mandat :wallbash:

Opublikowano

nie dość że 300 to kolejne ~130 za lampę + ~300 lakiernik :wallbash:

Opublikowano

nie dość że 300 to kolejne ~130 za lampę + ~300 lakiernik :wallbash:

no i to mnie najbardziej boli :kwasny: w dodatku po zniżkach z OC :wallbash:

Opublikowano

-10% :confused4:

Opublikowano

już normalnie 3 piwo pije taka jest sprawiedliwość w Polsce :angry:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:28_________________________________________________lece trzymajta się

Opublikowano

seves no co :decayed:

Opublikowano

już normalnie 3 piwo pije taka jest sprawiedliwość w Polsce :angry:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:28_________________________________________________lece trzymajta się

mam prawa lampe ze swojego, oddam za 50.

tez mialem kolizje i tez mi wjebali 300 i 6 pkt [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:32_________________________________________________

-10% :confused4:

w zaleznosci od ubezpieczalni, nie kazda bierze tylko -10

Opublikowano

ale Danieluuu... :tongue4: przeważnie -10 :wink4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:38_________________________________________________Daniellllllll...i co masz jakieś lampionki na celowniku :przebiegly: :?:

Opublikowano

seves no co :decayed:

nie wnikam

udanej zabawy :kox: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ale mam dziś przejebany dzień nie dość że miałem kolizje dzisiaj nie z mojej winy bo koleś omijał mnie i mi otarł tył samochodu i wezwalem policje bo koles mnie oskarażał że to moja wina to dzwonie pewny po pały przyjechali i wywnioskowali że to moja wina i w dodatku dostałem mandat 300zł + 6 pkt karnych po prostu bajka :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: j**ane kundle :!:

2011_12_19_19_24_14.jpg

2011_12_19_19_24_21.jpg

A to kutafony :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ja też kiedyś miałem spotkanie ale z swd gliniarzami...kolesia wina zaraz po wypadku, ale koleś sprawę do sadu skierował a ewidentnie jego wina była :wallbash: . Potem w sądzie 1 i 2 rozprawa jego wina i tu nagle na trzeciej współwina :blink:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:45_________________________________________________hmm... :mysli: teraz to co napisałem, to może nie wina policjantów tylko sądów...bynajmniej w moim wypadku :confused4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 21:50_________________________________________________ja w polskie prawo nie wierzę :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Daniel współczuje :blink: ciekawe jak ta sytuacja wyglądała że ciebie za winnego uznali, trzeba było nie przyjmować mandatu i do sądu iść

mnie to je..ie, ktoś chce na siłe jakiś dym zrobić ale nie mam zamiaru wogóle w to wchodzić..... nie mam już 5 lat aby się w przedszkole bawić....

Opublikowano

Daniel współczuje :blink: ciekawe jak ta sytuacja wyglądała że ciebie za winnego uznali, trzeba było nie przyjmować mandatu i do sądu iść

mnie to je..ie, ktoś chce na siłe jakiś dym zrobić ale nie mam zamiaru wogóle w to wchodzić..... nie mam już 5 lat aby się w przedszkole bawić....

:good: :good: :good:

Opublikowano

ja już kiedyś napisałem...normalnie było wielkie oburzenie, że np. mi było zimno i że miejscówa ciemna i parę osób się podpisało pod tym a potem..."my źli i nie dobrzy, bo zimno i ciemno". I zeście napisali i "odwołali" spoty.

no właśnie...przedszkole :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:02_________________________________________________a logo...to poprostu chcemy se własne "zrobić" i nikogo bynajmniej ja uważam, że Daniel nie obraził :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja już kiedyś napisałem...normalnie było wielkie oburzenie, że np. mi było zimno i że miejscówa ciemna i parę osób się podpisało pod tym a potem..."my źli i nie dobrzy, bo zimno i ciemno". I zeście napisali i "odwołali" spoty.

no właśnie...przedszkole :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:02_________________________________________________a logo...to poprostu chcemy se własne "zrobić" i nikogo bynajmniej ja uważam, że Daniel nie obraził :gwizdanie:

nie życzę sobie aby cokolwiek jeszcze na ten temat było tu pisane, KONIEC..... KROPKA

Opublikowano

Arek miałeś wbić po płytke i Cię nie widze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

koniec roku jest i trzeba je..ać, firma sama się nie poprowadzi :gwizdanie: