Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 09:18_________________________________________________

:hi:

Mój też nic nie obsługuje :disgust:

Pany jak skonfigurować tel. HTC żeby można było MMSy wysyłać ( karata sim z Playa a tel. z T-Mobile bez simlocka )

W ustawieniach sieci komurkowej > Punkty dostępowe > (Tworzysz nowy APN)

Nazwa: P4 MMS

APN: mms

MMSC: http://10.10.28.164/mms/wapenc

Proxy: 10.10.25.5

Port MMS: 8080

Proyokół MMS: WAP 2.0

MCC: 260

MNC: 06

Typ APN: mms

Tak długo masz tel i teraz się o to pytasz :decayed: Internet Ci dzała?

Zaraz to zapodam do fona i zobaczę czy działa :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam tam proxy i proxy dla mms w obydwu wpisać 10.10.25.5 ?

Nazwa użytkownika , hasło , serwer i proxy dla mms nic nie wpisywać ?

Opublikowano

dobrze ,że Hammer ma komplet info :wink4: bo ja tych rzeczy nie wiedziałem :embarrassed: bo też nie wpisywałem :wink4:

Opublikowano

dobrze ,że Hammer ma komplet info :wink4: bo ja tych rzeczy nie wiedziałem :embarrassed: bo też nie wpisywałem :wink4:

Jak masz telefon wzięty z salonu to jest to już ustawione , ja mam tel. dokupiony osobno z innej sieci ( bez simlocka ) :wink4:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 09:56_________________________________________________Aha Hammer wpisałem to ale i tak nie idzie wysłać mms'a :kwasny:

Opublikowano

zrób reset :gwizdanie: może pomoże

Opublikowano

Mam tam proxy i proxy dla mms w obydwu wpisać 10.10.25.5 ?

Nazwa użytkownika , hasło , serwer i proxy dla mms nic nie wpisywać ?

tylko w Proxy dla MMS [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:04_________________________________________________Dla internetu>

Nazwa: P4 Internet

APN: internet

Protokół MMS: WAP 2.0

MCC: 260

MNC: 06

Typ APN: default

reszty nie ustawiasz ;)

Opublikowano

dobry :hi:

to co jedzie kiery na narty? :naughty:

byłem wczoraj, wszystko ładnie pięknie ale piździ nieziemsko :decayed:

to wczoraj było dokładnie tak samo.. cienków ;)

-21 na parkingu.. więc na stoku pewnie trochę więcej :)

od 16:30 do 19:30 nie wyjeździłem się w sumie tylko bardziej wymarzłem ale i tak było warto bo praktycznie żadnej kolejki przy takim mrozie hahaha :decayed:

Opublikowano

Teraz działa :good:

:notworthy:

Zapisałem to w "Proxy dla MMS" a w "proxy" to usunąłem ... jest jeszcze "port" i "port mms" mam tylko w tym drugim zapisane [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:16_________________________________________________Internetu nie trzeba było wpisywać w ogóle :wink4:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Witam Rybnik :hi:

witaj Guru :hi:

i witam reszte :hi:

Opublikowano

Arek ty jesteś w kraju :?:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:54_________________________________________________

Teraz działa :good:

:notworthy:

Zapisałem to w "Proxy dla MMS" a w "proxy" to usunąłem ... jest jeszcze "port" i "port mms" mam tylko w tym drugim zapisane [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 10:16_________________________________________________Internetu nie trzeba było wpisywać w ogóle :wink4:

Ale żeby odebrać MMS musisz mieć internet :tongue4: i po co Ci jakiś MMSy zdzwonić nie umisz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Arek ty jesteś w kraju :?:

tak jestem :)

Opublikowano

Arek ty jesteś w kraju :?:

tak jestem :)

A nic nie gadasz :naughty:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:01_________________________________________________Lecę jeszcze do sklepu i do roboty narka :hi:

Opublikowano
  • Autor

myślałem że coś odpocznę ale zawsze jak się jest w domu to człowiek tyle zadań sobie wymyśli :wallbash:

jeszcze dzisiaj dostaliśmy tel że babcia od Natali odeszła podczas operacji którą miała dziś w nocy :confused4:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:09_________________________________________________Wiesiek czy ważne jest jakiej marki kupuje się dysk zewnętrzny :?: czy marka nie ma nic do tego i wystarczy patrzeć na pojemność :?:

Opublikowano

myślałem że coś odpocznę ale zawsze jak się jest w domu to człowiek tyle zadań sobie wymyśli :wallbash:

jeszcze dzisiaj dostaliśmy tel że babcia od Natali odeszła podczas operacji którą miała dziś w nocy :confused4:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 11:09_________________________________________________Wiesiek czy ważne jest jakiej marki kupuje się dysk zewnętrzny :?: czy marka nie ma nic do tego i wystarczy patrzeć na pojemność :?:

Jeśli moge sie wtracic. oczywiscie ze ma znaczenie marka, ale najwazniejsze to pojemnosc, predkosc obrotowa, czy zasilany czy tylko po usb, predkosci odczytu i zapisu, rozmiar bufora :), jakos obudowy itd :) praktycznie jak przy zwyklym dysku

Opublikowano

:hi: Dobry

Zamówiłem sobie właśnie niezawodną nokie n96 :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Jeśli moge sie wtracic. oczywiscie ze ma znaczenie marka, ale najwazniejsze to pojemnosc, predkosc obrotowa, czy zasilany czy tylko po usb, predkosci odczytu i zapisu, rozmiar bufora :), jakos obudowy itd :) praktycznie jak przy zwyklym dysku

Masz rację, ale teraz prawie wszystkie dyski mają zbliżone parametry, ale warto poszukać najszybszego i z większym buforem.

Kupować tylko 2,5 cala bo nie potrzebują oddzielnego zasilania.

Ja mam LG 500 GB i nie narzekam, a dysk tam siedzi chyba TOSHIBA. :wink4:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:30_________________________________________________

:hi: Dobry

Zamówiłem sobie właśnie niezawodną nokie n96 :decayed:

:good:
Opublikowano

Ale tam piździ jak w kieleckim :decayed: