Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Arek to dla ojca ma byc ?

dla kumpla, on nie zna się na motoryzacji ^_^ od 7 lat jeździ Mazdą 6 i powoli myśli aby zmienić na coś nowszego ale kompletnie nie wie na co. Bardzo mu się widzi nowa Mazda 6 ale niestety braknie kasy

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzechu :facepalm: ... horny ?????? ... Ty widzę na autach sie znasz jak ja na strzyżeniu owiec :grin:

yy...On ma hultaja jako drugie auto...amatorze :facepalm:

:P:grin:

Tak ... ale nie ix35 .....amatorze [emoji14]

Opublikowano

Grzechu :facepalm: ... horny ?????? ... Ty widzę na autach sie znasz jak ja na strzyżeniu owiec :grin:

yy...On ma hultaja jako drugie auto...amatorze :facepalm:

:P:grin:

Tak ... ale nie ix35 .....amatorze [emoji14]

...a jakie?! :mysli:

Opublikowano

dla kumpla, on nie zna się na motoryzacji ^_^ od 7 lat jeździ Mazdą 6 i powoli myśli aby zmienić na coś nowszego ale kompletnie nie wie na co. Bardzo mu się widzi nowa Mazda 6 ale niestety braknie kasy

:hi:

Niech bierze znowu Mazde ,reszta będzie dla niego szitem, niech kupi poprzedni model w PB to normalny silnik z wtryskiem pośrednim ,nowe to wtrysk bezpośredni (FSI) hihi.

Uwierz wiem co piszę ,te szity z VAG nawet nie maj ą pojęcia o tym co oferuje Mazda, pierdolnięcia może nie ma ale za to te 5 lat i nawet dużo więcej jeździsz bez awarii ( i piszę tu o wszystkim łącznie z zawieszeniem co w DE mało ma do roboty).

Opublikowano

Niech bierze znowu Mazde ,reszta będzie dla niego szitem, niech kupi poprzedni model w PB to normalny silnik z wtryskiem pośrednim ,nowe to wtrysk bezpośredni (FSI) hihi.

Uwierz wiem co piszę ,te szity z VAG nawet nie maj ą pojęcia o tym co oferuje Mazda, pierdolnięcia może nie ma ale za to te 5 lat i nawet dużo więcej jeździsz bez awarii ( i piszę tu o wszystkim łącznie z zawieszeniem co w DE mało ma do roboty).

Wiesiu a ja na to krótko :facepalm:

Edytowane przez seves

Opublikowano

Seves jak ktoś jeździ tyle lat japońcem to nic innego mu nie podejdzie.

Mam kumpla który wsiada tylko do Mazdy.

A VAG niestety ale robi teraz szit, owszem mocne silniki ale z niską trwałością, o jakości montażu i materiałów to nawet nie piszę, cena w górę jakość w dół, dymanie klientów to motto firm motoryzacyjnych.

Aaaa i nie porównuj Mazdy do OOOO tylko do vieśwagenów. :wink:

Opublikowano
  • Autor

Mazda 6

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=224156578&zipcodeRadius=100&userPosition=49.1666761%2C10.3365884&usageType=PRE_REGISTRATION&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&usage=USED&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&ambitAddress=91555%2C+Feuchtwangen%2C+Bayern&fuels=PETROL&features=ALLOY_WHEELS&features=FULL_SERVICE_HISTORY&isSearchRequest=true&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2011-12-31&maxMileage=100000&minPrice=10000&maxPrice=12000&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=7&pageNumber=1&fnai=prev

VW Passat

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=233378806&zipcodeRadius=100&userPosition=49.1666761%2C10.3365884&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&ambitCountry=DE&scopeId=C&usageType=PRE_REGISTRATION&ambitAddress=91555%2C+Feuchtwangen%2C+Bayern&fuels=PETROL&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&usage=USED&features=ALLOY_WHEELS&features=FULL_SERVICE_HISTORY&isSearchRequest=true&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2011-12-31&minPrice=10000&maxPrice=12000&maxMileage=100000&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25%2C4&makeModelVariant1.modelGroupId=37&pageNumber=1

Audi A4

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=235833813&usage=USED&scopeId=C&fuels=PETROL&usageType=PRE_REGISTRATION&ambitCountry=DE&ambitAddress=91555%2C+Feuchtwangen%2C+Bayern&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=ALLOY_WHEELS&features=FULL_SERVICE_HISTORY&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&zipcodeRadius=100&userPosition=49.1666761%2C10.3365884&maxMileage=100000&minPrice=10000&maxPrice=12000&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2011-12-31&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1&fnai=prev

BMW 3

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=235802754&fuels=PETROL&usage=USED&scopeId=C&ambitCountry=DE&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&ambitAddress=91555%2C+Feuchtwangen%2C+Bayern&isSearchRequest=true&usageType=PRE_REGISTRATION&features=ALLOY_WHEELS&features=FULL_SERVICE_HISTORY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&zipcodeRadius=100&userPosition=49.1666761%2C10.3365884&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2011-12-31&maxMileage=100000&minPrice=10000&maxPrice=12000&makeModelVariant1.makeId=3500&pageNumber=1&fnai=prev

A z tych czterech samochodów co byście wybrali i dlaczego? :)

Opublikowano

Mazda najładniejsza i miejsca w środku tyle co w passeratti ;)

Opublikowano

Każde fajne, ale silnik w pasztecie za słaby jak na to auto, OOOO to golas, wiec zostaje Mazda lub BMW ze wskazaniem na Mazdę.

Opublikowano

1 raz od 10 lat sie zgadzamy :grin:

Opublikowano

dobry wieprzki :decayed: to Wy jeszcze żyjecie? :decayed:

Opublikowano

:shock3:

Edytowane przez Polko_V

Opublikowano
  • Autor

Mazda najładniejsza i miejsca w środku tyle co w passeratti ;)

dzięki ;)

Każde fajne, ale silnik w pasztecie za słaby jak na to auto, OOOO to golas, wiec zostaje Mazda lub BMW ze wskazaniem na Mazdę.

dzięki ;)

1 raz od 10 lat sie zgadzamy :grin:

i to za moją zasługą :P

te "Zły Chłopczyku" bo my jesteśmy starej daty i tak jak stare samochody będziemy żyć wiecznie :D

Opublikowano

Haha

Opublikowano

Stara gwardia nie do zdarcia :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Opublikowano

Seves jak ktoś jeździ tyle lat japońcem to nic innego mu nie podejdzie.

Mam kumpla który wsiada tylko do Mazdy.

A VAG niestety ale robi teraz szit, owszem mocne silniki ale z niską trwałością, o jakości montażu i materiałów to nawet nie piszę, cena w górę jakość w dół, dymanie klientów to motto firm motoryzacyjnych.

Aaaa i nie porównuj Mazdy do OOOO tylko do vieśwagenów. :wink:

Szczerze nie znam się na nowych modelach i ich awaryjności ale tak na prawdę to się okaże dopiero za kilka lat...

Mamy w firmie tiguana którym dość dużo jeżdzę i do niego mogę porównać, teraz 3lata 40tys przebiegu, a w zeszłym miesiącu odbierałem caddy który ma już 1000km (oba 2.0tdi, caddy już z adblue) więc wiadomo że w nich nic się jeszcze nie zepsuło ;) ale co do jakości wykonania tiguana to nic złego powiedzieć nie mogę ;) co innego design bo to wiadomo no jak to w vw delikatnie mówiąc konserwatywny :P

Opublikowano

Berecik synki

Posiedzialem wczoraj w Mazdach 6 i 3 i powiem ze co raz blizej mi do wymiany na 3.

Fajne auto.

Opublikowano
  • Autor

kurde mi też nowe mazdy się podobają..... nowa "szóstka" czy CX-5 :kox:

Opublikowano

cx 5 do przytulenia :naughty: tak samo