Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spadam na chatę narka :hi:

:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spadam na chatę narka :hi:

Opublikowano

Wiesiek co tam u Fiony załamana, kotki dość przeżywają stratę potrafią kilka dni nic nie jeść :(

Trochę płacze ale jest OK.

daj jej waleriany jak się najebie to zapomni na chwilę :rolleyes:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ma ktos moze dokladke przedniego zderzaka...bo bym przygarnal take cosik :gwizdanie: a w dziale sprzedam nic nie widzialem a rzadko kto chce sprzedac :kwasny:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 20:49_________________________________________________w innym przypadku bede musial swoja pospawac i potraktowac opalarka, aby wyprostowac

Opublikowano

Mam nówke za 254pln :wallbash: ,chcesz :gwizdanie:

Opublikowano
:shocked: :shocked: a nie 25.4 :decayed:
Opublikowano

Mam nówke za 254pln :wallbash: ,chcesz :gwizdanie:

te 54 rozumiem ale te 200 :shocked:
Opublikowano

kolega o malo u mnie hertzklekotow nie wywolal :naughty:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 20:59_________________________________________________tym 254 :shocked:

Opublikowano

ma ktos moze dokladke przedniego zderzaka...bo bym przygarnal take cosik :gwizdanie: a w dziale sprzedam nic nie widzialem a rzadko kto chce sprzedac :kwasny:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 20:49_________________________________________________w innym przypadku bede musial swoja pospawac i potraktowac opalarka, aby wyprostowac

polej to wrzątkiem to samo się odkształci do pierwotnej postaci a spawanie to parę dych i będzie git :good:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:00_________________________________________________
Opublikowano

sam sobie to pospawam...mam spaware do plastiku :decayed: ale czasu brakuje :wallbash:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:02_________________________________________________

:bry:

Opublikowano

sam sobie to pospawam...mam spaware do plastiku :decayed: ale czasu brakuje :wallbash:

dobrze wiedzieć a spawasz wszystek rodzaje platików?
Opublikowano

dopiero sie ucze :embarrassed: ...mysle, ze nie bedzie to trudniejsze od spawanie migiem :gwizdanie:

a czy wszystkie, to nie wiem :gwizdanie: ,ale mam kilo materialu roznego rodzaju co dostalem ze spawarka :)

Opublikowano

dopiero sie ucze :embarrassed: ...mysle, ze nie bedzie to trudniejsze od spawanie migiem :gwizdanie:

a czy wszystkie, to nie wiem :gwizdanie: ,ale mam kilo materialu roznego rodzaju co dostalem ze spawarka :)

a gdzie spawary rozdają :shocked: jo tyż chca :tongue4:
Opublikowano

Cena świerza z przed tygodnia :thumbdown:

Opublikowano

hehe...na allegro :tongue4:

http://moto.allegro.pl/spawarka-do-plastiku-8032-1kg-spoiw-5-dysz-i1654950565.html

kolega co sie tym zajmuje powiedzial, ze w zupelnosci wystarczy i wszystko nia robi, wiec postanowilem se takie cos kupic i sprobowac :wink4:

Opublikowano

hehe...na allegro :tongue4:

http://moto.allegro.pl/spawarka-do-plastiku-8032-1kg-spoiw-5-dysz-i1654950565.html

kolega co sie tym zajmuje powiedzial, ze w zupelnosci wystarczy i wszystko nia robi, wiec postanowilem se takie cos kupic i sprobowac :wink4:

no to działaj zobaczym efekta :naughty:
Opublikowano

no bede dzialal :cool1: jak tylko mi czas pozwoli... :wallbash:

ale tera to musze sie z Panami pozegnac i zajac obowiazkiem malzenskim :decayed:

i potem na nocke do roboty :wallbash:

:hi: :hi:

Opublikowano

ale tera to musze sie z Panami pozegnac i zajac obowiazkiem malzenskim :decayed:

brej nocki :hi:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 21:26_________________________________________________http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250800496449&ssPageName=STRK:MEWAX:IT kto się pisze jako królik doświadczalny :tongue4:
Opublikowano

Tez jak ja masz duzur na zmywaku :decayed: