Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dokladnie pisalem o maglownicy i teraz szukam i szukam i nzzlesc nie moge :blink:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

normalnie sfrustrowałem sie, bo zona juz mi mowila, ze ze mna jest zle i mam omamy :disgust: jak jej powiedzialem ze strone zaiwanili :tongue4:

Opublikowano

Uważajcie na zakład Szotek obok Wodzisławia Śl. Banda partaczy i tyle. Totalnie mi zje**li naprawę powypadkową. Jeszcze cap wmawiał mi że wszystko jest dobrze zrobione. Mało mu nie skopałem ryja. Podłużnica nie naprawiona do końca (zostawili wybrzuszenie na podłużnicy), drzwi z dużym trudem się domykały, między maską a błotnikiem szczelina ok 10mm, zamiast wszystko dobrze ponaciągać elementy ustawione w skrajnych położeniach regulacyjnych. Cap zatrudnia samych młodych gówniarzy za parę groszy a sam nic nie robi. Po ostrej wymianie zdań chciał mi to jeszcze raz robić ale powiedziałem, że ma się wypchać i sam sobie to zrobię.

Opublikowano

Uważajcie na zakład Szotek obok Wodzisławia Śl. Banda partaczy i tyle. Totalnie mi zje**li naprawę powypadkową. Jeszcze cap wmawiał mi że wszystko jest dobrze zrobione. Mało mu nie skopałem ryja. Podłużnica nie naprawiona do końca (zostawili wybrzuszenie na podłużnicy), drzwi z dużym trudem się domykały, między maską a błotnikiem szczelina ok 10mm, zamiast wszystko dobrze ponaciągać elementy ustawione w skrajnych położeniach regulacyjnych. Cap zatrudnia samych młodych gówniarzy za parę groszy a sam nic nie robi. Po ostrej wymianie zdań chciał mi to jeszcze raz robić ale powiedziałem, że ma się wypchać i sam sobie to zrobię.

co za Qtafony robione miekkim ho_Ojem :wallbash:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 16:50_________________________________________________Pretor a co za autko Ci "robili" :?:

Opublikowano

Już czytałem przywracali bazę ale jakoś słabo to zrobili :chytry:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 16:55_________________________________________________

no dokladnie pisalem o maglownicy i teraz szukam i szukam i nzzlesc nie moge :blink:

Powinna pasować tylko końcówką literową się różnią.[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 16:56_________________________________________________

autko Ci "robili" :?:

Jego ukochane OOOO :(

Ciężko było zapytać dał bym Ci namiary na dobrego mechaniora i bliski Żor

Opublikowano

co za Qtafony robione miekkim ho_Ojem :wallbash:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 16:50_________________________________________________Pretor a co za autko Ci "robili" :?:

Moją A4 po tym jak baba mi wymusiła. Miałem skrzywiony przód lewej podłużnicy czyli mieli to zrobić i spasować części po prostowaniu. Części czyli maska, zderzak i błotnik oryginały.

Opublikowano

och jejku...i dac tu auto do mechanika :kwasny:

Opublikowano

dzieki Wiesiu, pretor to ty z una tak? nie ma co naprawiac aut w pierwszym lepszym warsztacie..

Opublikowano

to my tzn ja z tata przeswapowali mi do mowymi metodami podloge z podluznicami do polo z golfa i wyszlo prawie jak fabryka wypuscila, no tzn nie sa to tak idealne rowniutkie zeszlifowane spawy ale autko jest proste :) a tu profesjonalny zaklad tak spartaczyl :wallbash:

Opublikowano

Tak z una :decayed: . Nie dałem do pierwszego lepszego zakładu. Dwa tygodnie się zastanawiałem gdzie to dać i jakoś uznałem, że to jeden z większych i bardziej znanych zakładów i powinni to zrobić dobrze. Pytałem jak to robią i mówili że najpierw sprawdzają punkty pomiarowe, naciągają do oryginalnych wymiarów a później pasują części. Kto by pomyślał że taki wałek wytną. Ostatni raz gdziekolwiek dałem auto robić. Zawsze wszystko robię sam, ale uznałem, że bez płyty ciężko będzie to dobrze zrobić i musiałem gdzieś dać, a teraz żałuję że jednak zam tego nie robiłem bo i tak będę musiał wszystko poprawiać za gnojami.[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 17:22_________________________________________________Jesteście z Żor i pewnie słyszeliście o moim wypadku. To była czarna sobota w Żorach i pisali o tym w gazetach. W tym dniu było kilka poważnych wypadków. To było 30.04 obok Lidla w Żorach.

Opublikowano

Kurde, Pretor to ten zakład co mój sąsiad o nim mówił i ja dałem Ci namiary ?? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Jesteście z Żor i pewnie słyszeliście o moim wypadku. To była czarna sobota w Żorach i pisali o tym w gazetach. W tym dniu było kilka poważnych wypadków. To było 30.04 obok Lidla w Żorach.

Osobiście przejeżdżałem i widziałem rozbitą furę.

Opublikowano

Tomek, skąd mogłeś wiedzieć, przecież Ty u niego nie robiłeś auta. Trudno, będę teraz poprawiał.

Opublikowano

Tomek, skąd mogłeś wiedzieć, przecież Ty u niego nie robiłeś auta. Trudno, będę teraz poprawiał.

mam nadzieję że im nie zapłaciłeś :cool1: a tak wogóle to :bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Wiesiek co tam u Fiony załamana, kotki dość przeżywają stratę potrafią kilka dni nic nie jeść :(

Opublikowano

Wiesiek co tam u Fiony załamana, kotki dość przeżywają stratę potrafią kilka dni nic nie jeść :(

Trochę płacze ale jest OK.

Opublikowano

Trochę płacze ale jest OK.

daj jej waleriany jak się najebie to zapomni na chwilę :rolleyes:
Opublikowano

Spadam na chatę narka :hi:

Opublikowano

No szkoda,że spartaczyli takiego ładnego avanta ,współczucia Pretor.

Zamiast się cieszyć zrobionym autkiem to musisz się jeszcze wkurzać . :confused4: