Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj...danielQ,to nie do mnie :no:

6,2 musi byc :tongue4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w moim wypadku, jeden sie chcial dogadac ale drugi nie :kwasny:

to trza było gadać z tym co chciał się dogadać ,a drugiego grzecznie olać :decayed:

Opublikowano

a pol fis mi sie coraz bardziej wylewa... Qfa :wallbash:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:18_________________________________________________

to trza było gadać z tym co chciał się dogadać ,a drugiego grzecznie olać :decayed:

cwaniak :przebiegly: , nie dalo sie, ale to juz przeszlosc :cool1:

Opublikowano

ja tyle mam

czasem na 50 km[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:19_________________________________________________ :wink4:

Opublikowano

FIS klamie :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:19_________________________________________________apropos...nie wiecie gdzie idzie dobrego crunchchipsa fundnac do mojej adrianny :?:

Opublikowano

mi 7 wychodzilo srednio,. ale teraz zszedlem na niecale 6 :P jak widac te 2-cyfrowe liczby przy przyspieszaniu to od razu wyrownuje sie obroty:p[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:21_________________________________________________no i mi fis pokazuje 5,5 srednia :P

Opublikowano

tzn jakie cyfry 11-17??

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:22_________________________________________________czy 51-53 :evil:

Opublikowano

mnie 7 z klima w miescie lyka a tak srednio 6,2 przy ciezszym bucie :wink4:

Opublikowano

ja tyle mam

czasem na 50 km[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:19_________________________________________________ :wink4:

Atrurze, smiac sie czy plakac ;) ?[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:23_________________________________________________

tzn jakie cyfry 11-17??

[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:22_________________________________________________czy 51-53 :evil:

najwiecej widzialem chwilowego 29 :P

Opublikowano

śmiać :wink4:

Opublikowano

mnie sie nie pytaj , bo ja nie mam fisa :embarrassed: i tylko wnioskuje z tego co tankowalem pod korek i pozniej dotankowywalem :rolleyes:

Opublikowano

ja 53,9 :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:24_________________________________________________na 1 biegu nie problem coś takiego uzyskać, na drugim również ,jak się postaram to i na 3 ale na 4 i 5 nigdy nei udało się aż tyle :confused4:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:26_________________________________________________pany potrzebuję 2 wtyczki do tylnych głośników(drzwi) z pinami i kabelkiem jakby kto miałł to chętnie przygarnę odpłatnie of korz :wink4:

imag0741s.jpg

Opublikowano

ja bym sie nie zalamywal :tongue4:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:28_________________________________________________pisz do wrzosa on mial avanta na tajle :rolleyes:

Opublikowano

czekam na oferty ............

wrzosu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a byly by bo w galaxy byly takie, ale poszlo na szrot ;/

Opublikowano

ja bym sie nie zalamywal :tongue4:

:good::wink4::decayed:

muszę nad tym popracować :evil:

Opublikowano

no wrzosu...jam se zachwycil od niego tylne mikrostyki do klapy...w gOOd stanie :naughty:

Opublikowano

a byly by bo w galaxy byly takie, ale poszlo na szrot ;/

szkoda[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 00:31_________________________________________________zobaczę może będzie miał takie ło do opylenia

Opublikowano

Arturze pociesze Cie moze tym, że w kazdej w histori ostatnich 20 lat byly takie kostki :P

Opublikowano

wlasnie pokonalem malego gloda...bronia od danona :polew: