Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrzosu...tez bym chcail se to pospawac ale tak mysle...mamy niskie autka, jak uszkodzimy dokladke to bedzie na wyj*b caly zderzak :kwasny: [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:01_________________________________________________no mam... :) w piatek, bede sie bawil z progami :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niskie to masz ty :decayed: ja ma koze[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:02_________________________________________________przed lutowaniem sie skreca na wkretach dokladke ze zdesiem co 10cm i dodatkowe zabezpieczenie ;)

Opublikowano

a tam... :przebiegly: 61 cm od blotnika do ziemi :decayed: to nie jest az tak nisko... szafa ma nizej :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:03_________________________________________________no okej a jak ja "porwiesz" przez przypadek na np. krawezniku :wallbash:

Opublikowano

Full tuning :kox:

Opublikowano

wrzosu...mialbys dolna listwe "dobra" ta gumowa z lewych drzwi :?:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:10_________________________________________________

Full tuning :kox:

o i wiesiu sie pojawil :hi:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:11_________________________________________________o co ci chodzilo z tym full tuningiem :?:

Opublikowano

No robicie

Kto ma nr klienta w IC :?: muszę kupić łączniki stabilizatora

Opublikowano

a wiesiu wspomnialo mi sie o tych avatarach...chodzilo mi (zonie) o te smieszne :naughty:

niestety ja nie mam[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:17_________________________________________________narazie splywam, ale tu wroce :naughty::hi:

Opublikowano

Wiesiek PW :wink4:

Opublikowano

Wiesiek PW :wink4:

No bo myślołech :gwizdanie:

Opublikowano

No bo myślołech :gwizdanie:

:przebiegly:

Opublikowano

I co tam Robercie słychać :?:

Opublikowano

A dobrze :wink4:

Dziś jeszcze se wolne zrobiłem bo po tym weselu jakoś nie mogłem "wrócić na normalną drogę" :naughty::kox:

Opublikowano

A dobrze :wink4:

Dziś jeszcze se wolne zrobiłem bo po tym weselu jakoś nie mogłem "wrócić na normalną drogę" :naughty::kox:

To znaczy że impreza była przednia :good:

Opublikowano

To znaczy że impreza była przednia :good:

No dawno tak się nie "zabawiłem" :naughty::kox:

Wiesiek tu jest nawet ciekawa oferta , jeżeli jeszcze "interesujesz" się Menzerną >>> http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/menu/korekta-lakieru/system-menzerna.html?p=1 w ogóle ciekawy sklep

Opublikowano

Taniej niż w IC

http://moto.allegro.pl/lacznik-stabilizatora-audi-a4-a6-b5-lemforder-i1645538775.html[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:45_________________________________________________Robert a jak by tak spróbować tym Sonaxem tam pisze że jest również do maszynowego polerowania.

Opublikowano

jestem z powrotem :wink4: , :hi:

Opublikowano

Bardzo fajna cena i masz na miejscu ( bo ciekawe czy są ORI , LMO b.często trafiają się podróbki , szczególnie z allegro )

Opublikowano

Bardzo fajna cena i masz na miejscu ( bo ciekawe czy są ORI , LMO b.często trafiają się podróbki , szczególnie z allegro )

A można je poznać?

Opublikowano

zbyt dobra cena ,spróbuj :gwizdanie:,powiesz ile pojeździłeś

Opublikowano

Robert a jak by tak spróbować tym Sonaxem tam pisze że jest również do maszynowego polerowania.

Za słabe ... z drugiej strony zależy co chcesz zrobić , to głównie politura czyli służy do wyciągnięcia głębi koloru , ma lekkie właściwości ścierne , ew. na koniec można by tym przejechać lakier , z drugiej strony taka politura ( z dodatkiem jakiegoś niby wosku jak ten Sonax ) na pewno osłabi trwałość położonego finalnie wosku , dużo lepszym wyjściem było by położenie warstwy np. DC2 od Megsa , ja zastosowałem Dodo Juice Lime Prime Lite ( czysty cleaner ) który jest też pewnego rodzaju politurą bo wyciąga kolor zawartymi w nim olejkami