Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:

widze ze obgadywaliscie mnie :gwizdanie:

pantoflarz :gwizdanie:

do mnie to bylo... :?: :przebiegly:

nie ma takiego spania..

Grzesiu Ty sie tak nie stresuj tym spotem ;)

napalił się jak szczerbaty na orzechy :rolleyes:

:baseball::tongue4: nie jestem szczerbaty :decayed: i nie przepadam za orzechami w pierwotnej postaci, no chyba ze sa w jakis sposob "przerobione" :naughty:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na Nutelle :decayed:

Opublikowano

moze by nutella :polew:

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 12:24_________________________________________________

Kaj je Robert ta łajza :mysli: chyba dali auto poleruje... albo dochodzi do siebie po weselu :decayed:

Ostatnio dziennie coś się "dzieje" :rolleyes::decayed:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 12:28_________________________________________________

nadrobiłem cały spam aby się dowiedzieć co z grillem i tylko Robert i Blant o tym mówili i zaproponowali aby teraz był normalny spot w niedziele, a ognisko zrobi się w późniejszym terminie.

myślałem że ognicho będzie teraz w sobotę bo jest długi weekend ale widocznie mało komu pasował ten termin tak więc zrobimy go w innym terminie.

nie sądziłem że będzie tak ciężko się zgadać, rok temu nam to lepiej wychodziło.... :(

:hi:

Ja proponowałem termin 2 lipca ( jest to sobota , według mnie lepiej niż w niedzielę ) , niestety tylko tak jak wspomniałeś Daniel odpisał że by mu pasowało itp. , reszta się nie odezwała ... teraz w ten weekend "spotowy" ja odpadam z grillem itp. bo idę na wesele , możliwe że uda mi sie na chwilkę "odskoczyć' i podjechać na spota

Opublikowano

Ja 2 juz bede nad morzem :P

Opublikowano

Ja byłem 3 lata pod rząd teraz nad naszym morzem , za każdym razem ciulata pogoda była :thumbdown: jak coś to polecam miejscowość Karwia ( obok Jastrzębiej Góry , Władysławowa )

Opublikowano

A pytanie jest takie co do urodzin gdzie i po ile ściepa ?! :)

ja proponowałem w Szczerbicach na tych domkach ale to już od was zależy :gwizdanie:

PS. Arek zapomniałeś napisać że urodzinami interesował się też Wiesiek :decayed::cool1: :>

Opublikowano

Andrzej (srb 38vx) jest akurat i się już byczy nad naszym morzem :slina:

Opublikowano

ja proponowałem w Szczerbicach na tych domkach ale to już od was zależy :gwizdanie:

W Szczerbicach ? Gdzie to jest dokładnie ? Albo myślałeś o Szymocicach ?

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:30_________________________________________________

Andrzej (srb 38vx) jest akurat i się już byczy nad naszym morzem :slina:

No pogodę ma , ja nie miałem trzy lata pod rząd :kwasny:

Opublikowano

PS. Arek zapomniałeś napisać że urodzinami interesował się też Wiesiek :decayed::cool1: :>

dla mnie najważniejsze by to była sobota :good: tak , by w poniedziałek można było iść spokojnie do pracy[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:31_________________________________________________Szymocice :good:

Opublikowano

dla mnie najważniejsze by to była sobota :good: tak , by w poniedziałek można było iść spokojnie do pracy[br]

Dokładnie :good:

Opublikowano

... ja nie miałem trzy lata pod rząd :kwasny:

bo się w lutym nie jeździ :tongue4::wink4:

Opublikowano

... ja nie miałem trzy lata pod rząd :kwasny:

bo się w lutym nie jeździ :tongue4::wink4:

Byłem dwa razy w sierpniu i raz w lipcu :cool1:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:34_________________________________________________A Wiesiek żyje po tym kawalerskim ? Jakoś się nie odzywa :przebiegly::kox:

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:35_________________________________________________Jada do kościoła

nara :hi:

Opublikowano

A Wiesiek żyje po tym kawalerskim ? Jakoś się nie odzywa :przebiegly::kox:

przecież poszedł na kawalerskie ,a nie....................... panieńskie :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

Ja byłem 3 lata pod rząd teraz nad naszym morzem , za każdym razem ciulata pogoda była :thumbdown: jak coś to polecam miejscowość Karwia ( obok Jastrzębiej Góry , Władysławowa )

Ja jade do Darłówka..

Opublikowano

w Rewalu jest pięknie i spokojnie bo to zadupie ,gdzie można odpocząć od zgiełku

Opublikowano

byle sobota a 2 lipca troche srednio, ale mysle ze da rade... :wink4:

a polskie morze jest ciekawe duzo pierdolek idzie pozwiedzac, ja w tym roQ bede sie byczyl na zlotych piaskach w Bulgarii :gwizdanie: i chyba nie bedzie walkow i bedzie pogoda :decayed:

Opublikowano

A Wiesiek żyje po tym kawalerskim ? Jakoś się nie odzywa :przebiegly::kox:

:hi: :hi: :hi:

Żyje ale co to za życie, nawaliłem się kurna jak dzika locha :drunk:

byle sobota a 2 lipca troche srednio, ale mysle ze da rade... :wink4:

a polskie morze jest ciekawe duzo pierdolek idzie pozwiedzac, ja w tym roQ bede sie byczyl na zlotych piaskach w Bulgarii :gwizdanie: i chyba nie bedzie walkow i bedzie pogoda :decayed:

Ja 10 sierpnia jadę do Bułgarii

Opublikowano

jadę do Rodziców na kawę,w końcu dziś święto wszystkich Ojców :naughty::wink4:

do zaś :hi:

Opublikowano
  • Autor

ja nie wiem czy wypali impreza dwudniowa więc proponuje zwykłe ognisko w "studzience" bądź niedaleko Roberta jak się uda miejscówkę załatwić, a ściepe można w niedziele na spocie zrobić :gwizdanie: